Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПП дава газ в имиджова посока и стига до гротеска, достигнала комунистическите демагози

Мрежата

ПП дава газ в имиджова посока и стига до гротеска, достигнала комунистическите демагози

ПП дава газ в имиджова посока и стига до гротеска, достигнала комунистическите демагози - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Стоян Радев

Когато изисканите коментатори упрекваха новосъздаденото лого на Продължаваме промяната, обърнах внимание, че - напротив - този наивен знак прави добро впечатление, защото показва, че партията не се занимава с външната страна на имиджа си, а гледа да се върши работа - в политиката това е от съществено значение.

Оттогава насам, за съжаление, ПП смени курса и PR акциите станаха основно занимание. Видя се, че обратнопропорционално на похарчените усилия и суми, резултатите се влошават. Колкото повече са празните красиви приказки, толкова повече подкрепата намалява.

Отчаяното събиране с ДБ - друга организация в плен на имиджа, за да се търси сбор на проценти, които поотделно не са достатъчни, е виждано и преди. Реформаторският блок беше такъв опит - знаем как приключи. Но вместо да се мисли сериозно как наистина да се постъпи, за да се намери отново реално ефективният политически път, се дава газ в имиджова посока, като се стига до гротеска, която наистина само комунистическите демагози са достигали:


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ПП, ДБ, избори 2023
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети