Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Трифонов за Кирил Петков: Инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него

Политика

Слави Трифонов за Кирил Петков: Инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него

Слави Трифонов за Кирил Петков: Инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира думите на Кирил Петков по време на Националното събрание на ДСБ. Съпредседателят на ПП призова за обединение на „добрите сили срещу лошите“, като именно тази му фраза Трифонов определя като „крайно инфантилно, на объркан човек“.

Ето какво написа Слави Трифонов:

Кога човек разделя хората само на добри и лоши? Разбира се, в детството.

Когато порастваш, с изненада научаваш, че и добрите хора правят лоши неща и лошите хора правят добри неща, и за съжаление не е толкова просто.

После порастваш още повече и разбираш, че всъщност крайностите са доста примитивна работа и истински добрите и истински лошите са само в приказките, като Хари Потър.

Така че какъв е възрастен мъж, който съвсем сериозно говори за събирането на добрите сили? Най-вероятно инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него.

От няколко дни наблюдавам по всички телевизии Кирил Петков като един български Дъмбълдор как обяснява вдъхновено, че за предстоящите избори събира добрите сили, ама съвсем сериозно. Точно това говори.

Как „Продължаваме промяната“ събират добрите сили. Тоест, всички, които не са с тях са лошите сили. Дъмбълдор срещу Волдемор. 2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Обаче не знам на кого да го изкрещя. На тия дето ги говорят тези глупости или на тези, които им вярват. За това най-добре да си замълча, защото в крайна сметка, съгласете се, че всеки от нас има представа за добро и лошо, така че всеки сам ще прецени какъв се чувства. От добрите сили или от лошите сили. Това й е хубавото на българската приказна демокрация, че в крайна сметка всеки сам решава.

P.s. Само искам да отбележа, че в последния филм за Дъмбълдор, той се оказа ЛГБТ.

Аз, разбира се, съм европеец и отчитам правото на всеки магьосник да определи сам сексуалната си ориентация.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати