Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Президентът на крака при Гебрев, става проводник на корпоративните интереси на Цветан Василев

Мрежата

Президентът на крака при Гебрев, става проводник на корпоративните интереси на Цветан Василев

Президентът на крака при Гебрев, става проводник на корпоративните интереси на Цветан Василев - Tribune.bg
Снимка:

Недялко Недялков, Фейсбук

Вече и неуките узнаха - българският президент е проводник на корпоративните интереси на банкера-беглец Цветан Василев.

Днес, насред карантината, държавният глава отиде на крака в оръжейния завод „Емко“, собственост на скандалния Емилиян Гебрев.

В стотици медийния публикации Гебрев е представен като „лимонка“ на Цветан Василев при похищаването на друг оръжеен гигант „Дунарит“. Самият Гебрев даже не отрича. Там се водят съдебни спорове, има запори, но въпреки всичко паричните потоци продължават да изтичат в посока Белград.

Гебрев - Цветан Василев, а оттам и следващите по веригата - Николай Малинов, Решетников, Малофеев, остатъците от КГБ, Кремъл...Такова е логическото построение, в което сега доброволно се „вклинява“ президентът Радев. Над цялата тази „болотная“ компания тегне сянката на русофилския и рублофилски „шпионски скандал“.

С визитата си на крака при Гебрев държавният глава се разконспирира като рекламен агент на Цветан Василев и кагебистите зад него. Това не е изненада, а илюстрация на спешната необходимост от институционалното низвергване на този човек.

Отишъл в „Емко“, за да го спаси?! Едно частно предприятие?! И какви са правомощията на президента в тази посока? От какво точно трябва да го спаси и защо точно това предприятие? Защото е на приятеля му Гебрев, ерго на Цветан Василев?

Маските падат, ледът се пропуква, господа съдебни заседатели.


Коментари (14)

Ами... Комунисти, сър!
14.04.2020 14:19 / Отговор
Егати Апикливия комунист, ало там работят хора, които издържат семейства, частната собственост и държавната в една пазарна икономика са равностойни. Много тъпи журналисти.
14.04.2020 15:56 / Отговор
Иван Добре де, откъде още има пари, за да плаща на различни хора този мустакат измамник Цецо Василев?!? Колко милиарда е откраднал от КТБ и вече не привършват ли?
14.04.2020 15:58 / Отговор
Щастливец Кажи Недялко, какъв жалък хонорар получи, за да си туриш името над този пасквил?
Само глупак може да препише горната статия. Не ви ли писна да преписвате изтърканите глупости, които се публикуват във всеки пошъл всекидневник??!!
Ако имаше и грам истина в горенаписаното, Гебрев нямаше да се разхожда свободно в България. Само, че е по-удобно да се повтарят лъжи до припадък и така да се натяква на народа, че животът в България е розов, а неудобните на олигарсите са най-големите престъпници.
Срам за България са хора, като теб!!!
14.04.2020 21:30 / Отговор
"Комунисти, сър" Срам за "коментиращи" като теб, които отбягват фактите в статията, а оплюват втора.
15.04.2020 01:18
Щастливец На кое казващ “Факти” в статията? Освен цитати на слухове друго няма!
Недялко, освен че преписваш, очевидно сам си пишеш и коментарите отдолу. Жалка постъпка! Разбираемо е - трябва да се храниш по някакъв начин. Хайде, дерзай!
15.04.2020 13:07
Анонимен Жалко е, че продължават да се връзват на схемите на Василев. И не осъзнават за какво става въпрос. Хайде най-накрая неговия случай да си намери развръзката!
15.04.2020 12:23 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети