Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Според Радев сега било рейтингово да си „в хора на паниката“

Политика

Според Радев сега било рейтингово да си „в хора на паниката“

Снимка:

Той обаче нямало да се поддава на това „каквото и да му струва“

„Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и рейтингово да е това в момента. Предпочитам гласа на разума, каквото и да ми струва“. Това заяви президентът Румен Радев, който в условията на извънредно положение реши да посети оръжеен завод в Трявна.

Според него било манипулация, че искал да саботира здравните мерки, въпреки че той самият нееднократно се е обявявал за промяна очевидно работещи срещу COVID-19 ограничения. В началото, когато се завихряше кризата Радев, дори открито се подиграваше с властта и щаба и от Шипка се шегуваше, че вече имало и щамове.

„Многократното повтаряне на манипулацията, че президентът иска да саботира здравните мерки, няма да я превърне в истина. Заедно със здравните мерки трябва да има адекватни социално-икономически мерки и то по три много важни критерия: да бъдат навременни, да бъдат достъпни, да бъдат безвъзмездни“, казва обаче сега той.

„Ако нещо може да компрометира здравните мерки, това не е безотговорността на българите, както се опитват напоследък да ни внушават, а липсата на убедителни, навременни социални и икономически мерки. Тяхната липса води до обезверяване на хората“, допълни държавният глава.  


Коментари (1)

Мрън,мрън Мерките ,водят също така и до озверяване в някои от висшите и абсолютно ненужни(оказва се и вредни)представители на властта.Дали ще се разпознае господин мрън-вето?Не естествено.Той е безгрешен.
14.04.2020 14:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още