Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Според Радев сега било рейтингово да си „в хора на паниката“

Политика

Според Радев сега било рейтингово да си „в хора на паниката“

Според Радев сега било рейтингово да си в хора на паниката - Tribune.bg
Снимка:

Той обаче нямало да се поддава на това „каквото и да му струва“

„Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и рейтингово да е това в момента. Предпочитам гласа на разума, каквото и да ми струва“. Това заяви президентът Румен Радев, който в условията на извънредно положение реши да посети оръжеен завод в Трявна.

Според него било манипулация, че искал да саботира здравните мерки, въпреки че той самият нееднократно се е обявявал за промяна очевидно работещи срещу COVID-19 ограничения. В началото, когато се завихряше кризата Радев, дори открито се подиграваше с властта и щаба и от Шипка се шегуваше, че вече имало и щамове.

„Многократното повтаряне на манипулацията, че президентът иска да саботира здравните мерки, няма да я превърне в истина. Заедно със здравните мерки трябва да има адекватни социално-икономически мерки и то по три много важни критерия: да бъдат навременни, да бъдат достъпни, да бъдат безвъзмездни“, казва обаче сега той.

„Ако нещо може да компрометира здравните мерки, това не е безотговорността на българите, както се опитват напоследък да ни внушават, а липсата на убедителни, навременни социални и икономически мерки. Тяхната липса води до обезверяване на хората“, допълни държавният глава.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мрън,мрън Мерките ,водят също така и до озверяване в някои от висшите и абсолютно ненужни(оказва се и вредни)представители на властта.Дали ще се разпознае господин мрън-вето?Не естествено.Той е безгрешен.
14.04.2020 14:05 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети