Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Протест ще иска оставката на Стефан Янев

Мрежата

Протест ще иска оставката на Стефан Янев

Протест ще иска оставката на Стефан Янев - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Генади Михайлов  

Вчера родолюбиви граждани начело с Кирил Чуканов почистихме всички форми на предателска признателност и венци от позорния МОЧА.

Днес е време да се обърнем и към носещите тези венци и позор.

Тази вечер от 20:30 часа ще бъда пред БНТ да посрещна и изпратя ген. Стефан Янев с един простичък вик - #оставка. Ще го викам както и го викахме и срещу онези, които си построиха Росенец и прекараха руска тръба през страната ни с нашите пари.

#ОСТАВКА, защото България е имала велики генерали заради чийто име най-обикновените войници са ги следвали до самия край.

Генерали като Владимир Вазов, който в критичния за цялата ни история момент като Дойран спасява Българската държава. Генерали като Иван Колев, които без да се замислят застават срещу казашката конница и я помитат. България е имала доблестни мъже като полковник Дрангов, които са милеели са собствения си народ.

Имала е, има и ще има. Ние няма да приемем скверни венци на поробители, няма да приемем предатели, няма да приемем путинисти, рубладжии, егоисти, които продават народа си за паница леща.

Докато вчера 13 храбри украински войници гледаха в лицето на смъртта и и казаха да върви на майната си, Стефан Янев гледаше на топло в камерите и обясняваше, че с агресора трябва да се преговаря. Че война няма.

Не, ние няма да преговаряме с агресори или с предатели. И няма да приемем лъжи заради които гинат невинни. И които поставят сигурността на страната ни в риск.

Ще им искаме оставката тук и сега, защото имаме идеала на Левски, който само преди дни си припомняхме - за чиста и свята република.

Тази република не идва даром, идва с усилие. Затова вземете си топли дрехи, кречетала, чайче, нещо за хапване, добро настроение, викнете приятелите си и елате в 20:30 пред БНТ за да покажем, че България не е безудушна, България е жива, България и пука и България няма да остави братята си в Украйна.

20:30 часа пред БНТ.

#ОСТАВКА за позорящия пагона Стефан Янев още днес.

Слава на Украйна


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети