Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радев и Йотова няма да ги видите да поднасят венци на паметника на жертвите на комунизма

Мрежата

Радев и Йотова няма да ги видите да поднасят венци на паметника на жертвите на комунизма

Снимка:

От Фейсбук профила на Асен Генов

Радев и Йотова си спретнаха пиар мероприятие в царската градинка, където поднесоха венец на паметника на Вапцаров. Двамата обаче няма да ги видите да поднасят венци на паметника на жертвите на комунизма.

Все пак, те ни пазят от мафията, не от комунистите. От комунистите ни пази мафията.  


Коментари (11)

кесо Абе не върви някак Румбата и Йотова да ходят да почетат паметта на десетките хиляди жертви на комунистическия терор, след като редовно ходят да почитат паметта на комунистически терористи. По-странно е, че Борисов не ходи да почете паметта на убития от червените терористи свой дядо и се сеща за това само в предизборна ситуация. Тогава включва и някаква саката антикомунистическа риторика, за да я замени веднага след изборите с щедри жестове към бившата си партия - кани Курни за председател на НС, Деница Златева за министър по европредседателството, избира Мая Конопа за Омбудсман и като "черешка на тортата" ни "подарява" Румбата за президент за да "балансирал" демокрацията в България.
07.12.2020 11:55 / Отговор
Анастас #

Борисов е лош и защото покани
Педераса Кънев и Гнома-глист във властта ...
А те се скъсаха да плюят по него, че и с Бай Хуй в ефир се обръщаха към него.

Каква е разликата между Педераса Кънев и Кюстендилската Пача ... !!??

(уточнително прецизиращо)
07.12.2020 12:47
анализатор Помня отдавна и нямам спомен "заклетият антикомунист " Иван Йорданов Костов да е почел паметта на жертвите на комунистическия терор. Наистина не е имал дядо , убит слеед 9 09 1944 г , но за сметка на това е имал дядо по майчина линия, продал телето си , за да плати бягството на Цвятко Радойнов /простете ако бъркам престъпника /в обетованата земя на терористите - СССР . !!!За сметка на това и президентът Плевнелиев и г-жа Цецка Цачева и г-жа Цвета Караянчева присъстват винаги или в Белене или на 1 02 пред параклиса в градината на НДК
07.12.2020 13:48
Тартаковер Охоооо, видния протестър и бояджия на паметници, намери пристанище в този помиярник. Тук ще го гледат и слушат в захлас, защото всички знаят ниското ниво на читателите(вярно някои се опитват да го повдигнат, но се оказва "кауза пердута") За най-примитивните хора все пак , ще поясня, че този блогър хвърли и нацапа с боя паметника на Любомир Далчев. Защото в орангутанския си мозък, определи като комунист!!??? А самия творец някои определят като български скулптор, други като американски или френски, комунистически или буржоазен, но всички го признават като забележителен майстор в това изкуство. Не и този дебилен "протестър".
Това са вдъхновителите на помията ! А президента разбира се че ще почете Вапцаров. Това е един от най-великите български поети, признат от Световната организация за култура. При това се твърди, че Вапцаров е най-велик поет в света за периода на своя кратък живот.
Но това е тема за други медии....
07.12.2020 11:58 / Отговор
ЖЪЛТА КНИЖКА............ ЧЕРВЕН ПОМИЯР........... ТАРТАКОВЕР................................................... НЕ СИ ЖЕЛАН..............
В КОМПАНИЯТА НА БЪЛГАРОФИЛИТЕ..............
БЪЛГАРОФОБИ, ВЪН!......
07.12.2020 13:35
Тартаковер Ти ли си "българофил" и ти ли ще ми забраниш да пиша, бе педал?? Еб@х ти , протоплазмата! Виж си написаното, принтирай го, навий си го на фунийка и си го заври в г-за ! Ай сиктир, какво слабоумие създаде Дебелия в България? Вече не останаха нормални българи, само дебили, гласуващи с облещени от обезумяване очи за този изверг, съсипал България, съсипал бъдещето на децата на България, прогонил отвратените в студената чужбина! Тук двама трима се опитваме да вкараме нещо в зелките на простите простаци, но по-скоро ще научиш петел да проговори, отколкото тези дебили да схванат, че този дебел главатар, узурпирал властта в България и защитил се с прислужващи лакеи и прокуратура, не им мисли доброто !! Ето и този педал, едва ли нормален човек ще прочете лигата изтекла от главата му, но той е сигурен че тук ще го четат. Защото плува в свои води. Тук истината прокламирана от двама-трима се чете с пяна на устата.
07.12.2020 13:57
анализатор Тартаковер , ти да не се ядоса ??? Не ти прилича на интелекта !
07.12.2020 14:02
Тартаковер Разбира се, че се ядосах. Усещам евтината ти ирония, но ако си българин с нормално запазен интелект, също би се ядосал, на санитарите, които не си гледат съвестно работата и изпускат такива дебили да омърсяват форумите кичейки се с хубавата и стойностна дума БЪЛГАРОФИЛ. Българофилите не са дебили! Ти този лудия наистина ли го одобряваш? Наистина ли ти харесва омаскаряването на форумната страничка, независимо от качеството на тази медия? Наистина ли го смяташ за българофил? Ако има админи, трябва да тестват читателите си за психични отклонения и такива веднага да ги баннат.
07.12.2020 14:22
анализатор Спокойно , че в психото свободни места няма! Обявиха ги за Ковид 19 !
07.12.2020 15:57
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още