Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев: Изборите ще бъдат на 28 март 2021 г.

Политика

Радев: Изборите ще бъдат на 28 март 2021 г.

Радев: Изборите ще бъдат на 28 март 2021 г. - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев обяви датата за изборите за нов парламент. Те ще се проведат в срок на 28 март. Държавният глава обяви подробности за вота пред паметника на Никола Вапцаров.

„Изборите трябва да бъдат проведени в срок с доставени и лицензирани машини и с всички мерки, които да гарантират правото на всеки българин на вот”, каза президентът.

Радев коментира и темата с ваксините, като обяви, че очаква управляващите сами да поемат отговорността.

„Очаквам правителството да отговори с цялата отговорност по този въпрос, да има компетентно и откровено разясняване както за ползите и необходимостта от това ваксиниране, така и за рисковете, да има получени всички разрешителни от европейската агенция по лекарствата и от българската ИАЛ“, призова той и настоя тя да се подставя само доброволно и да бъдат гарантирани правата на тези, които няма да се ваксинират.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

k След това съобщение Радев запали коледната елха в президентството. Едвам успяха да я изгасят!
07.12.2020 10:33 / Отговор
ИДЕ ВИДОВДЕН......................ТЕЖКАТА ДУМА НА БЪЛГАРИТЕ.................................................... ОСТАВАТ 3 МЕСЕЦА ЧЕРВЕНИТЕ БЪЛГАРОФОБИ ДА РАЗНАСЯ ВИРУСА ПО РОДНИТЕ УЛИЦИ.....
СЛЕД ТОВА - ЕВРОПЕЙСКИ МЕТОДИ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ ТЕ И ТЕХНИТЕ ФИГУРАНТИ.....
07.12.2020 13:43
АПРОПО...... ВАКСИНИРАН N:1 - ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЪКОВОДИТЕЛЯ НА ДЪРЖАВАТА-РУМЕН РАДЕВ........... СЪГЛАСЕН?
ДА НЕ СЕ ОПЪВА...... ДА НЕ СЕ УСУКВА......
КУРАЖ, БЕ РУМБА............ ГАЩИТЕ СА СУХИ ОЩЕ.........
07.12.2020 16:31
Румен Радев вече е ваксиниран-м. Октомври, в Русия..... Затова отказва европейската ваксина.....
07.12.2020 18:15
Киро Бизона Без да иска, въздухоплавателният пенсионер направи неоценима услуга на Баце, за която трябва да бъде почерпен! Въпреки, че е известно и на децата от голямата група в детската градина, че има известна и позната в цял свят ерозия на електоралната подкрепа за управляващите, особено след три мандата, Радев им даде възможно най-благоприятния срок, точно когато ще са се почувствали мерките от ваксинирането и доверието в управляващите ще има растеж! От друга страна, той брутално стъпка в декемврийската кал напъните на стрина Курна да бучи, че Баце правел всичко възможно да манкира и да отлага изборите! И сега – ни така, ни онака! На печелившите – честито! Но няма страшно, ще дойдат и нови избори – за президент! Нали, Радев? Деса ли ти даде тази зашеметяваща пиар идея, а?
07.12.2020 21:47
Радев - антифашист... "В полирания му военен мозък гърмят тезите на Главното политическо управление на българската народна армия"

Тодор Александров

"... Антифашистът Вапцаров е символ на една свята кауза, която в последните години новите ревизионисти се опитват да изтрият от нашата история..."
07.12.2020 23:09
Говедото не може да стане кон! Е това е държавник! Само с важни и неотложни неща и проблеми се занимава! Сега вече ще му остане време и за опозиционна дейност!Доста работа свърши през последните 5,6 месеца!
07.12.2020 10:36 / Отговор
Надблюдател Брей, Радев узрял за нормални избори! А апела към Правителството да чакало одобрението на Европейската агенция по лекарствата, си е чисто "прозрение"! Ами нали ваксините че се плащат от европейски фондове Бе, Фатмак! Смяташ ли че те ще отпуснат средствата ако не са одобрени от агенцията ?Или Радев се е накарал и на ЕК!
07.12.2020 11:47 / Отговор
аз пък чакам президентските избори за да изчистим лекето РАТКО дето петни държавата където и да иде
07.12.2020 12:29 / Отговор
Ама разбира се! И какво точно трябва да им се гарантира на тези, които не желаят да се ваксинират
07.12.2020 13:38 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп