Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Румен Петков към Кирил Петков: Когато човек има престъпно мислене, за него животът на гражданите нямат стойност

Мрежата

Румен Петков към Кирил Петков: Когато човек има престъпно мислене, за него животът на гражданите нямат стойност

Румен Петков към Кирил Петков: Когато човек има престъпно мислене, за него животът на гражданите нямат стойност - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Румен Петков

На 29 юли Кирил Перков обяви, че до четири седмици ще бъде готов Акт 16 на газопровода “Комотини - Стара Загора”. При положение, че има общо 154 забележки.

Шест общини са със строго негативни оценки за качеството на изграждане на газопровода.

398 от плановете, които са внесени в МРРБ, не отговарят на реално извършената работа и необходимото качество, в резултат на което са изтеглени, а след това внесени едва 54 от тях. Констатирани са отклонение от сервитута, навлизане в чужда собственост, констатирано е минаване на тръбата вместо през глина, през пясък - тежка предпоставка за взривяване и тежки последствия за околната среда и живота на хората. От пожарната, по реализацията на тръбата, има много сериозни забележки относно опаковката, в която е тя и фактът, че тази опаковка не отговаря на необходимите изисквания.

Когато човек има престъпно мислене, за него животът и безопасността на гражданите нямат стойност. Той гледа да покаже на чорбаджиите си, включително на тези, които му тъпчат портмонето, че е готов да мине през труповете на България и българските граждани, само за да заслужи това, което очаква. Колкото до бленувания азерски газ - и сега плащаме на договорената от президента Първанов цена само за 1/3 от количествата, а другите 2/3 плащаме на цена, далеч по - висока от тази по договора с “Газпром”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати