Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Рут Колева: Маяма Нолова къде се бута пак, тази същата, която предложи Пеевски за шеф на ДАНС?

Мрежата

Рут Колева: Маяма Нолова къде се бута пак, тази същата, която предложи Пеевски за шеф на ДАНС?

Снимка:

От Фейсбук профила на певицата Рут Колева

Искам да ви кажа, че всички тия ПАРАЗИТИ, които се опитват да се присламчат към протестите трябва да бъдат изгонени и да не бъдат допускани да "трупат точки".

Маяма Нолова къде се бута пак, тази същата, която предложи Пеевски за шеф на ДАНС и която наричаше протестиращите преди 7 години "лумпени", сега е на първа линия с тъпана? Няма ли кой да и припомни, че е фурнаджийска лопата?

Също така Румен Радев, защо решихте толкова рязко, че е някакъв вид "Герой"? Не е ли напълно ясно, че е спуснат, назначен, командван и зависим от БСП? Искате пак същия сценарий отпреди 7 години ли да се повтаря, защото БСП не само не е алтернатива, нито "по-малкото зло", а дъното, което не трябва да стигаме (отново).

И понеже президентът е яхнал бял кон, големите проблеми изобщо не се въртят около неговия личен конфликт с Гешев. Много бързо минаха и заминаха - записи, кюлчета, Данаил Кирилов, Ангелкова, Къща в Барселона (+ магазин и едно дете с неясен произход?), Къщи за Гости, подпорна стена, подкупите от Черепа и всичко останало, което се ИЗЛЯ последните няколко месеца.

Всяка божа седмица, новините са като от безкраен сериал ала "Семейство Сопрано" за политици. Акцията на Христо Иванов и Ивайло Мирчев преди дни беше най-силния и смел ход, който сме виждали от много години, защото рибата се вмирисва откъм главата, а тя в България е една- Ахмед Доган, който е над Пеевски, над Гешев и над Бойко.

Ирина Тенчева, Фейсбук

Имам много приятели сред протестиращите - интелигентни хора с позиция и с ясни ценности. Сигурна съм, че нито един от тях не припознава Румен Радев като смислена алтернатива в управлението. От изявите и тържествеността в погледа му си мисля, че той не е наясно с това.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още