Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов обяви, че е време за избори, протестът бил спонтанен

Политика

Трифонов обяви, че е време за избори, протестът бил спонтанен

Трифонов обяви, че е време за избори, протестът бил спонтанен - Tribune.bg
Снимка:

"Трябва да има мир и справедливост и за да има мир и справедливост, трябва да има нови избори". Това каза пред БНР шоуменът и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Щом не се тревожат от това да има избори, щом са убедени, че хората много ги обичат, пак ще ги изберат", допълни той.

Според Трифонов "живеем в действителност с овладени медии и овладян бизнес и това прилича на комунизъм. 30 години след комунизма трябва да има нови избори... Властта развращава, абсолютната власт развращава абсолютно. Тези се развратиха абсолютно. Време е за избори".

"Давам ви интервюта само на вас, защото само вие сте свободни. В БНТ сложиха Кошлуков, обществената телевизия работи като телевизия на ГЕРБ", заяви Трифонов.

Той смята, че българинът е търпелив, "но като му писне, става жесток. Това ще се случи и сега. Ако те не го виждат, значи са недалновидни и не са за тази работа".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

кесо Веднъж и Дългия да каже нещо вярно. 30 години комунистическата пропагандна машина остана непоклатима и неуморно промива мозъците на българските граждани: колко хубаво било при комунизма и колко лошо нещо е демокрацията, как ни унижавала Еропа и колко загнила била тя, как НАТО ни "окупирало", колко много ни "обича" скъпата на сърцето им Русия и таварищ Путин, наш "голям приятел". Та много прав е Дългия и неговия шеметен успех през годините е най-доброто доказателство за ролята на комунистическата пропагандна машина..
11.07.2020 17:19 / Отговор
Ами... Ще има избори, бе Славчо, ей го къде е март месец. Ти от какво си се притеснил чак толкова?!
11.07.2020 20:55 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети