Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Сашо Симов за Николай Младенов: Универсален слуга

Мрежата

Сашо Симов за Николай Младенов: Универсален слуга

Снимка:

От Фейсбук профила на депутата от БСП Александър Симов

Инвестицията във фигура като Николай Младенов е обречена на пълен провал и фиаско. Той е човек без собствен авторитет, а подозирам, че дори и без собствени идеи.

Николай Младенов - това е апотеоз на безгръбначните, симфония на лакейството. Човекът е гъвкав като тайландска танцьорка. Заради това осъществи така леко трансфера си от СДС в ГЕРБ. А след това беше послушна пионка на Бойко Борисов. Универсален слуга.

Заради това в първия кабинет на ГЕРБ той за няколко месеца беше министър на отбраната. Едва когато Румяна Желева се издъни грандиозно, той пое външната политика. И там ще бъде запомнен основно като изпълнител на чужди поръчки. Защото какво точно спечели България от срещата на сирийската опозиция у нас?

Точно Младенов през нея ни сложи мишена на гърба и няколко месеца по-късно страната ни беше жертва на терористичния атентат в Сарафово. Ако някой си мисли, че изтеглянето му в чужбина е изпрало имиджа на този кариерист,  трябва да ходи да се прегледа.  Американската преса да си го възхвалява колкото иска. Да си го вземат у тях за министър. И без това не са цъфнали и вързали. :))))  


Коментари (17)

Бизоне Къде си ? Идвай бързо и вкарай двата крака на "младия Хрушчов " в един "сапог "!
05.01.2021 16:16 / Отговор
САШО СИМОВ Е ДОБРЕ УГОЕНА СВИНЯ............................................................................................. ОТВРАТИТЕЛЕН.......
05.01.2021 16:41
Като чета Сашо Симов, същия стил на помиярски изказ........................................................... като на трола им - Тартаковер........
05.01.2021 16:43
ГЕРБКП Нормално е комунистите от ГЕРБ да защитават своите ДС проектчета, все пак и те са такъв . Младенов е с банални корени от ДС, кариерата му, чийто кум му е Борисов, е безумно банална реплика на хора с номенклатурен произход – баща, чичо, членове на ДС, той самият активен комсомолец, промените от 1989 не му дават шанс за партийна и ДС кариера, защото е още млад. Завършва естествено английската гимназия в София, естествено след това Международни отношения. Както е известно, децата на висшата комунистическа номенклатура бяха изстреляни след промените по фондации, както въпросния, специализации/учене на Запад и разбира се, автоматично в дипломатическата кариера и международни организации.
05.01.2021 17:00
ГЕРБКП=ТАРТАКОВЕР............... РАЗКРИ СЕ... ЖЪЛТАТА КНИЖКА...... ЧЕРВЕНИЯ ПОМИЯР......... И ПОД ОЩЕ МНОГО ПАРТИЗАНСКИ ИМЕНА.......
05.01.2021 17:06
ГЕРБКП Лицемерно е червените помияри от ГЕРБ да обиждате хората на червени помияри. Обиждайте на демократи, понеже демокрацията ви е основен враг.
05.01.2021 17:10
Покажи всички
А Симов изобщо не е кариерист тоѝ е чиста сълза Може само да му завижда на Н.Младенов и да му диша праха.
05.01.2021 16:22 / Отговор
Хе, хе След червените комунета чакайте същото и от сините. :)
05.01.2021 16:43 / Отговор
кесо Изглежда червеният лайномет Симето и неговата шайка са се притеснили от завръщане на Николай Младенов в България като евентуална кандидатура на десницата за президент и бързат "превантивно" да разчистят "терена", като полеят за "добре дошъл" Младенов с обичайният коктейл от помия и злост. А "червените" комисари по медиите сигур вече са на "бойна нога" и само чакат поредната жертва да им падне на мушката.
05.01.2021 17:41 / Отговор
Не се сърдете ... на голият охлюв Сашко! Тя затова ги отбра Позитанската Пача такива безполови, защото държеше да единственият "мъж" в Позитанския диспансер! Даже и си мисля ,че "ГЕРБКП" е самият той! Същата двбилна надменност, присъща на пиленцата на Крушовишката кукувица!
05.01.2021 18:22 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още