Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Шкварек: На „умнокрасивите” не им пука за истината

Мрежата

Шкварек: На „умнокрасивите” не им пука за истината

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Цял ден умнокрасивата ни общност разпространява снимката отдясно с обяснение как тумба пунджабо-европейци били чакали нещо пред клуб на ВМРО. Сигурно пари за гласове или направо назначение лично от министъра.

Скоро ще слушате пак дълбоко и патетично морализаторстване от българските демократи за "честността в политиката". За "морала" и как те се бият на страната на доброто срещу свинските, жълти, кафеви пеевски медии и институции.

Това е най-обикновено лицемерие, демонстрирано всеки път, когато самите те имат възможност да излъжат за някой политически противник. Изведнъж личицето на жертвата се превръща в ехидна усмивчица.

Затова ще бъда единственият, който ще призове открито - никога не се стеснявайте да ударите по умнокрасивите с каквото и да било - компромат, жълтина, думи извън контекста и прочее. Те правят същото всеки път и не им пука от истината, защо трябва да получават различно отношение?  


Коментари (8)

attropo А какво може да се очаква от боъкикев и лайнявото трио?Така са се омазали в собствените си глупости,че приличат на свине в торище!
18.03.2021 01:29 / Отговор
хаха Каза платеният трол на Борисов/Пеевски. Абе, вие верно ли сте такова дъно, за няколко левчета се продавата на мафията, толкова ли нямате някакво дойстойство? Плюете на него за няколко сребърника.
18.03.2021 04:48
Киро Бизона @хаха, дрисльо омазан до лактите, казал съм ти да си затваряш лайняната зурла! Нямаме нужда от твоите простотии тук! Ясно ли е, шибаняк? Що не ни разясниш вие, недъгавите политически запъртъци, какво „дойстойство“ (па си и неграмотен на всичко отгоре), имахте през лятото, когато осирахте обществени сгради с яйца, риба, домати и свински уши? Много „достойно“ влачехте ковчези по улиците, издигахте бесилки и разстилахте черни чували за трупове пред къщите на хората, нали? А да припомням ли за изрода, дето уринираше върху стената на парламента и добитъка, дето гореше маски, а? Айде чиба, върви да грухтиш другаде!
18.03.2021 20:08
firebg пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/
18.03.2021 07:50 / Отговор
Мимето Десебар и подтръчковец на Ристьо, Гнома, Галева имал достойнство? Ти изобщо знаеш ли какво е това? Не, не се яде, пие или боцка! Ти си озлобена мижитурка, която две седмици преди изборите вече е гроги!
18.03.2021 08:43 / Отговор
Ангел Джамбазки, МЕП Криси, муци, след изборите ако не държим гражданството, ще трябва с теб да заработваме на околовръстното
18.03.2021 14:36 / Отговор
Ако„умнокрасивите“си мислят,че хората са им забравили наглото, просташко поведение от лятото и есента, явно много подценяват хората или „електората“ ще го разберат на изборите.
18.03.2021 16:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още