Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Симов: Дихателите на тезата, че БСП е в коалиция с ГЕРБ са се гушвали под мускула на Борисов нееднократно

Мрежата

Симов: Дихателите на тезата, че БСП е в коалиция с ГЕРБ са се гушвали под мускула на Борисов нееднократно

Симов: Дихателите на тезата, че БСП е в коалиция с ГЕРБ са се гушвали под мускула на Борисов нееднократно - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Александър Симов

В последните две години номерът "Вижте как гадните комуняги влизат в коалиция с ГЕРБ" така се изтърка, че даже най-големите му певци започнаха да дрънчат на кухо и приличат на Веселин Маринов, който дори не може да се изпоти на сцената.

Още от април месец миналата година редовно някой обръща огъня срещу БСП. Спомням си, че когато бойкотирахме едно заседание на НС заради отказа на Ива Митева да сложи в дневния ред темата за пенсиите, медийната слуз беше абсолютно същата. "О, ужас, БСП и ГЕРБ и ДПС ще влязат в коалиция!". И както винаги най-шумните дихатели по тази тема бяха точно онези, които са се гушвали под мускула на Борисов нееднократно.

После през юли пак същото - БСП, тази проклета партия на статуквото, пак беше обвинявана, че дебне градските съвести да се разсеят и да направи коалиция с ГЕРБ. Този път пък защото проклетите социалисти настояваха за повече социални мерки в актуализацията на бюджета и не позволиха НС да се превърне в арена единствено за псувните между ИТН и ДБ.

Заради това сега дори не мога да се ядосам на поредната интрижка. Тя вече е изтъркана и всеки път опорната точка се проваля с гръм и трясък. БСП никога няма да влезе в коалиция с ГЕРБ. Ние сме си платили най-тежката цена на битката с тази напаст. Когато всички бяха в коалиция с ГЕРБ, ние бяхме Опозицията. Единствената опозиция.

Но ми е жал за всички политически сили, които нямат какво друго да споделят преди новите избори, че избират да се давят в стари конспиративни теории и безсилия.

 


Етикети избори 2022
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати