Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Скрит план зад речта на Радев утре в парламента?

Мрежата

Скрит план зад речта на Радев утре в парламента?

Снимка:

Румен Радев ще задейства коварен план за вкарване на метежници в сградата на парламента утре, а в схемата е включено и НСО, твърди ПИК. Били уговорено окупатори да влязат в пленарната зала.

Повод за влизането на самия Радев в парламента пък е внезапното му желание да прави обръщение към народа и Народното събрание, което беше обявено едва днес в късния следобед.

Обръщението на Радев от трибуната съвпада с часа, в който метежниците, събрани навън от неговия юмрук се готвят да щурмуват парламента. Отвътре пък щели да имат верни помощници, вкарани с помощта на хората му. Вероятно те ще бъдат уж част от делегацията му.  


Коментари (12)

ДА ДОЙДАТ ТЮЛЕНИТЕ! НЯКОЙ СЕ ИЗВИКА.
ЕВРОПА - ВИНАГИ!
АЗИАТСКА РУСИЯ-НИКОГА!
01.09.2020 19:29 / Отговор
Ковид 19 Корона вируса се отрази най-зле на този, който най-много го ОТРИЧАШЕ-РУМЕН РАДЕВ.
Човека е пенсионер и попада в рисковата група.
Лошото е че най-засегнат се оказа мозъка му-
Всяка негова изява е грешна, даже престъпна.
Луд умора няма. По време на пълнолуние психическите разстройства се мултиплицират-да се консултира с д-р Михайлов. А на 2.09. е пълнолуние-и психо Румен Радев ще направи голяма беля. Затуй Здравните служби да вземат мерки, иначе поколения българи ще страдат от този ЛУД РУСОФИЛ
01.09.2020 19:49 / Отговор
Бъни Тоя САТРАП радеффф.. НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И ОБЕСЕН на бесилките , които МАФИЯТА ПОД НЕГОВИ УКАЗАНИЯ издига ! СВИНЬО - ФИГУРАНТА на един престъпник/мафиот ЧЕРЕПА си ти, НИЩОЖЕН ПРЕДАТЕЛ, ПРОКЛЕТ ДА СИ говедо радеффф...!
01.09.2020 20:52 / Отговор
Гневна Сигурно си умира да каже на това народно събрание колко дни им остават. Недоумявам защо го търпим този човек , той работи нагло срещу страната ни , а ние стоим и го зяпаме.
01.09.2020 21:08 / Отговор
Гражданин Ами успокоиха го от съда, че не могат да го разследват по време на мандата и реши, че може да прави, каквото си иска и ще му се размине. Само не знам като му свърши мандата с какво и кого ще се оправдае умникът Радев за действията си срещу българското общество. Не мога да разбера как може да му доставя удоволствие да създава конфликти в България точно сега-явно съдбата на гражданите не е важна, а само желанието да си на власт.
01.09.2020 21:29 / Отговор
Удавник за сламка се хваща Явно разчита на ЗАВИСИМИЯ СЪД-НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ИНСТИТУЦИЯ в държавата
01.09.2020 21:41
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още