Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Искат „Орешарски“ 2, сценаристите са ясни - БСП, Божков, Радев, Иванов, олигарсите

Политика

Борисов: Искат „Орешарски“ 2, сценаристите са ясни - БСП, Божков, Радев, Иванов, олигарсите

Борисов: Искат Орешарски 2, сценаристите са ясни - БСП, Божков, Радев, Иванов, олигарсите - Tribune.bg
Снимка:

За сценарии и сценаристи заговори премиерът Бойко Борисов във Видин.

„Искат пак да има Кабинет „Орешарски“. Изиграха много хитър сценарий. Отидоха и подплашиха Ахмед Доган. И какво направиха - отново БСП, ДПС, Радев и олигархията заедно“, заяви лидерът на ГЕРБ пред журналисти в града.

„На всички стана ясно кои са сценаристите, какъв е сценарият и какво искат да направят – олигархия,  Божков, Радев, Христо Иванов и всички останали. Искат насипен парламент, за да има пак кабинет тип „Орешарски“. Това е целта“, предупреди той.

Премиерът беше категоричен, че са изобличени лъжите, че всички искат Велико народно събрание и че ДПС подкрепя ГЕРБ.

Министър-председателят посочи, че е станало ясно, че приказките за Велико народно събрание, за нова Конституция са били празни години наред.

„Всеки юрист знае, че това, което предложихме ние, е чернова, проект, в който всяка дума Великото народно събрание може да я промени“, отбеляза Борисов и изтъкна, че проектът на Конституция е доказателство за политическа воля за рестарт.

Попитан от медиите какво следва, ако не бъде събрана подкрепа за проекта, министър-председателят Бойко Борисов беше категоричен: „Работа“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

Какво следва? Следва импийчмънт на пРезилдента по най-бързия начин.
01.09.2020 11:52 / Отговор
Следва оставка на арогантния, нагъл, прост мафиот Борисов, разследване, съд и затвор.
01.09.2020 12:16
А.Тодоров Тъпият фатмак се излага на макс – искал оставки, защото волята на народа била такава! Аве, тъп фатмак, твоята оставка чакаме, негодник гнусен и продажен! Твоята, а след това Гешев нека заповяда!

Народът каза своята дума през последните три години: на частичните и редовни избори за кметове на общини и населени места ГЕРБ печели масово. На последните парламентарни избори ПОДГОТВЕНИ ОТ ТВОЕТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ГЕРБ спечели и дори добави 15 народни представители над онези 80, които народът определи да го представляват през 2014 г. Това са НАРОДНИ представители, тъп фатмак! Това е волята на народа, показана и на последните избори за ЕП, отново спечелени по ВОЛЯТА НА НАРОДА от ГЕРБ.
01.09.2020 15:24
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
02.09.2020 09:06
Изумен Иска им се оставка на Борисов, но няма да ги огрее. Скапани червени боклуци!
01.09.2020 12:35 / Отговор
Първо не сме боклуци, а сме 60 процента от българския народ. И не сме партийни членове, никога не сме били и няма да бъдем.
01.09.2020 13:30
До първо Обръщам се към ПЪРВО със Ей ти анонимния ( защото не заслужава неуважение ) НЕДЕЙ ДА МИ ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА!!!
БЪЛГАРИЯ Е СЪВРЕМЕННА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА СЪС ЗАКОННО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО!!!
ВСИЧКИ ВИЕ БОЛШЕВИКИ И МАФИОТСКИ ПОДЛОГИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
ПСИХОПАТИ ,ТЕРОРИСТИ И АЛЧНО ЗА ВЛАСТ РОДООТСТЪПНИЦИ
ЕДНИТЕ ПОДЛОГА НА РУСИЯ ДРУГИТЕ НА ТУРЦИЯ ИСКАТЕ ДА РАЗКЪСАТЕ БЪЛГАРИЯ АМА НЯМА ДА СТАНЕ!!!
01.09.2020 13:53
ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ НЕ СА: ЧЛЕНОВЕ-МЪЖКИ
ТЕ СА:ЧЛЕНОВЕ-ЖЕНСКИ
01.09.2020 14:48
Митко Май ще има тупалка скоро аз не харесвам Бойко но ще се бия за него никой няма право се бърка в избора на Народа. Глас народен е Глас Божи протестиращата сган трябва е разбере иначе ще я топалкат останалите.
01.09.2020 20:36
MarkyMark Тулупа май май пак напълни гащата с кафяво и рядко. Нали уж щеше да подава оставка, ако онзи преразказ по картинка не събере гласове да се обсъжда като нова Конституция. Пореден епизод от сапунката "Лъжливото овчарче", който гледаме вече 10та година. Клоун
01.09.2020 12:57 / Отговор
МаркуМарк ТИ ДИ НСПЪЛНИЛ ГАЩИТЕ !!!!
И МАФИЯТА И БОЛШЕВИШКИТЕ ПОДЛОГИ ОКОЛО ВАС!!!
ЗАЩОТО ВЕЧЕ ЗАКОНА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА И БЪЛГАРИЯ КАТО ВЛЕЗЕ ВЪВ ЕВРОЗОНАТА ТАКИВА КАТО ТОЗИ КРАДЕЦ КОЙТО СЕ КРИЕ ВЪВ СЪРБИЯ НЯМА ДА МИЖЕ ДА ФАЛИРА БАНКИ И ОБИРА НАРОДА!!
ЖАЛКИ СТЕ!!! САМО МОЖЕ ДА ВИ СЪЖАЛЯВАМЕ!!!
НАСИЛИЕТО ВИ Е ИЗРАЗ НА БЕЗСИЛИЕ!
01.09.2020 14:04
MarkyMark Образовай се малко за фактите преди да седнеш да се излагаш с такава силна демонстрация на непознаване на фактологията по фалирането на КТБ. Това, че шиши и тулупа не се споменават като преки причинители, не значи че не са точно такива. И причината за това са цацата и каскетя
01.09.2020 19:16
До Маркумарк НЯМА КАКВО ДА МИ ДАВАШ ЪКЪЛ ДА СЕ ОБРАЗОВАМ ЗА ФАЛИТА НА КТБ!! НА МАГИЯТА ,КАТО ТОЗИ КРАДЕЦ ВЪВ СЪРБИЯ ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН!!! НО ОТКРАДНАТИ ПАРИ НЕ НОСЯТ ЩАСТИЕ ИЛИ НЕ КУПУВАТ ЗДРАВЕ ,А ТОЗИ ВЪВ СЪРБИЯ ШЕ ИМА НУЖДА СКОРО ОТ ТОВА!!!
01.09.2020 20:03
Бесен По-нагла мутра не е имало в нашата история! Събуди се, българино и измитай тези оядени, неуки и нагли крадци!
01.09.2020 14:00 / Отговор
До бесния Да и аз това казвам тези терористи от улицата трябва да ги арестуват и подведат под съдебна отговорност!
01.09.2020 14:05
чичо Том Бойко не търси вината за неразбориите в тези ,които ти търсят цаката още от самото ти встъпване в длъжност за пръв път-Тях така или иначе ги знаеш,но си погледни дворчето и ще видиш колко слепи кучета има ,които ти подкопават и унищожават усилията.Писал съм няколко пъти от кого да се пазиш,но ти си много доверчив и наивен и ще си патиш.Най върлият твой противник е Красимир Каракачанов, когото ти издигна едва ли не на върха.Това е един властолюбец,гьозбояджия, комунист по наследство и парашутист във ВМРО. Всичките му изявления са ,че ако не е той досега да бяхте сдали властта.Рамо до рамо с главнокомандващия ушат подстрекател,който му пламват кубинките само като чуе "Предател" и в лимузината и мъна.Бойко сега като набереш 120 +1 гласа и МС се запази давай мъгел на самозабравилия се войвода,защото с въздуха"Ас" ще те изработят. Има и други ,но за тях поне се догаждаш.Само Валери и Весо за две седмици да те сменят и ще видиш "Кон боб яде ли?"
01.09.2020 14:09 / Отговор
Българин Съгласен и аз нямам доверие на Каракачанов, ГОВИРИ абсурди за президентска република!
Мисля че и той е ПРЕДАТЕЛ и ДС!
01.09.2020 14:45
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети