Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ: Трифонов към Евгени Димитров преди 6 години: Не подписвай нищо със Саня Армутлиева

Мрежата

АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ: Трифонов към Евгени Димитров преди 6 години: Не подписвай нищо със Саня Армутлиева

Снимка:

Годината е 2015, Слави Трифонов е в своя апогей и всяка вечер е в национален ефир. Според него нищо, никога не трябва да се подписва със Саня Армутлиева. Същата, която само преди дни представи за свое предложение да оглави културното министерство.

Разговора тръгва от закачки с Жана Бергендорф, която е изпълнител на Армутлиева. Трифонов се обръща към бенда си да я поканят, но когато разбира, че певицата работи за Армутлиева се обръща към Евгени Димитров с думите:

„Обади й се, само не подписвай нищо с нея!“

Какво е имал предвид Трифонов не става ясно, но очевидно й няма особено доверие или пък смята, че е опасна. По всичко личи, че за тези години нещо се е променило, защото с днешна дата лидерът на ИТН не само смята да подпише с нея, но и културен министър да я направи.

Новината за предложението на Станислава Армутлиева хвърли в ужас културните среди. Само за няколко дни се организира подписка против нейното предожение, която вече набира огромна скорост и над 5 хиляди души са се подписали.

Освен, че през годините е обвинявана в абсолютен монопол на музикалния пазар у нас, името й бе замесено и в скандал след фалита на КТБ, когато стана ясно, че операторът на авторски права за музика ПРОФОН има депозит от 10 млн. лв. в банката. Според нейните обяснения парите били от непотърсени от артисти отчисления за авторски права.

През годините Саня Армутлиева е имала различни съдебни спорове, но сред най-обсъжданите беше именно този с певицата в бенда на Слави Трифонов Невена Цонева.     


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още