Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Слави Василев: Антон Хекимян има по-голям шанс за София от Васил Терзиев

Мрежата

Слави Василев: Антон Хекимян има по-голям шанс за София от Васил Терзиев

Слави Василев: Антон Хекимян има по-голям шанс за София от Васил Терзиев - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Слави Василев

Кандидатурата на Хекимян показва, че авторитетът на политическата класа в очите на гражданите е тотално изчерпан. Чисто партиен кандидат не може, според самите тях, да сервира кметския стол на столицата, дори на партия като ГЕРБ.

Аз лично не възразявам на подхода. Преди години подобна стратегия роди Румен Радев, който, надявам се ще се съгласите с мен, се еманципира от пратийното ръководство на БСП, с което спечелиха всички граждани.

Антон Хекимян е много по-голям шанс за София, отколкото Васил Терзиев, АКО самият кандидат има смелостта да отстоява своята независимост. За това обаче се изисква да имаш определен характер, или, казано иначе, ***ки. Антон дали ги има, нямам идея. Знам, че по негово време, с изключение на края на този период, тоест последните три месеца, аз бях чест гост в ефира на bTV, а позициите ми не са били в полза на Борисов. Лично Антон ми се е обаждал в най-силния период, когато Радев вдигна юмрука срещу Борисов.

Антоне, пожелавам ти да имаш смелостта да осъзнаеш, бързо, че името ти е единственият ти капитал. Ако го продадеш, продадеш. Ако не, печелят всички, включително тези, които няма да гласуват за теб. В голямата политика винаги трябва да мислиш и за тях. За съжаление за един месец няма как да разберем какво ще направиш. Според мен колкото по-малко се хабиш в обещания толкова повече авторитет и подкрепа ще трупаш. Направи каквото можеш, за да спреш далаверите им. Ако не можеш да ги спреш, можеш да ги разобличиш от дистанция - тук имаш доста сериозни възможности. Вярвам, че контакти сред медии и анализатори не ти липсват. Знам, че никой няма да ти повярва, но този подход, повярвай ми, е единственият ти възможен. Всичко останало е равностойно на провал, най-вече за теб. Няма да ти е лесно, но знае ли човек - може да покажеш характер.

Пожелавам ти успех!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати