Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Стъки: Развалиха ги тия протести! Едно време какви протести имаше!

Мрежата

Стъки: Развалиха ги тия протести! Едно време какви протести имаше!

Снимка:

От Фейсбук профила на Станислав Недков-Стъки

РАЗВАЛИХА ГИ ТИЯ ПРОТЕСТИ!

Едно време какви протести имаше!

21:00 ч снощи

Има голяма вероятност снимките на новата сапунка “КОД - Комунисти, обединени с джендъри” много скоро да приключат.

Освен, ако със събираните в “дарителската сметка” средства не се вдигнат хонорарите на статистите.

Комунисти има! И джендъри има!

Ентусиазъм няма!

Не храната (яйца и домати), а парата прави борбата!  


Коментари (8)

Помня 2013/14 год.имаше протест срещу орешарски който беше 1 год три месеца някъде, и беше всеки Божи ден без спиране.Ама тогава нямаше ""протестиращи"" в катуни на булеварди да лежат, пърдят, да пият водка, и бира, и да им дават пици на корем!
25.09.2020 22:56 / Отговор
Първите протести бяха срещу Борисов, заради космическите цени на тока. И той си подаде оставката. А Орешарски го свалиха платените протести, организирани от подлогите на Борисов- Близнашки с Янакиев окупираха сградите на СУ, плащаха по 50 лева на протестиращ.Много народ захлеби тогава. Умните и красивите излязоха при назначаването на Пеевски на ДАНС. Но кой създаде ДАНС- Станишев, кой го предложи- Станишев, не оглави правителството, и сега виновен Орешарски. Орешарски е един много компетентен човек с дясно мислене, което за много малко време стабилизира икономиката, но още по това време Пеевски заедно с Цацаров и Борисов си отмъстиха и сринаха банката.
26.09.2020 08:25 / Отговор
Стефан Не лъжи! Първите срещу Борисов бяха платени - младежи с черни якета и таксиметрови фирми. 2-3 дена.
Вторите срещу Орешарски когото Президента който го назначи лиши от доверие, траяха повече от година.
26.09.2020 10:15
Тартаковер Това което е написал коментатора започващ с "Първите" е много точно. Особено в частта за Орешарски. Неговото кратко управление стабилизира доста икономиката, не повиши цени, не намали заплати, постара се доста да съживи разпиляната от Боко преди него държава. При това в условията на бесни протести под прозорците му инспирирани от Боко и мекеретата му. Но следва да се знае, че Орешарски беше способен човек, с добър икономически поглед, разумен и познаващ икономическите закони. За разлика от калинките на Боко-некадърни и крадливи. Затова, когато отново взе властта, за Боко остана само да търси вина в Орешарски, да измисля лъжи на които никой, освен примитивните хора не вярва. Всеки мислещ човек вярва на фактите, глупака на думите.
26.09.2020 11:21
коментар 2013-4 год.протестите срещу бкп бяха една година и три месеца абсолютно всеки ден без спиране!
28.09.2020 15:51
Тартаковер А от всичко, написано от "Стъки", което съм прочел в тази медия, проличава един повърхностен човек. С беден ум, с някаква селяшка хапливост, която може да омайва само по-примитивните от него хора. Разбирам че позициите му съвпадат с тези на медията, затова ги публикуват, но все пак малко самоуважение в "ПИК" не е излишно. Има доста стойностни хора със същите "ПИК"- политически позиции, с оригинален хумор и закачливост, които могат да изместят хора като "Стъки", при това много сполучливо. Това ще е от полза за медията, въпреки че не е в мой интерес да го споделям.
26.09.2020 11:58 / Отговор
Червената шапчица Абе,това Стъки откъде помни протести?То тогава е било в детска количка.Аре бегай при баба Юлияна да ти смени памперса,че пак си се оакал до ушите!
27.09.2020 10:22 / Отговор
Бачи Ехо ,случайно да си спомняте ,че при Орешарски толкова добре бяха нещата, че ни спряха парите от Европа и експерти казват ,че икономиката е върнала 10 години назад.
27.09.2020 19:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още