Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Станислав Недков - Стъки: Радев се провали

Мрежата

Станислав Недков - Стъки: Радев се провали

Снимка:

Радев се провали! След провала на Румен Радев с назначения от него служебен кабинет, той се провали и с организацията на изборите. Въпреки дадените милиони за машини и най-скъпите избори, избирателната активност към този час е 6% по-ниска от тази на 4-ти април“, написа във Фейсбук ММА-шампионът Станислав Недков - Стъки.

"На милиони българи ни бе отнето правото да гласуваме с хартиена бюлетина. Много от тези хора не вярват на машините и дори няма да отидат да гласуват. Това ли беше целта на Радев и партиите, които ни задължиха да гласуваме машинно? Да уплашат и отвратят хората от изборния процес и да спечелят служебно изборите", пита се той.

"Срамно и притеснително е, че подобни ограничения на свободния вот и репресиите срещу инакомислещите от вътрешния министър Бойко Рашков се случват в страна членка на ЕС", отбелязва Недков.

"Скъпи братя и сестри, С венецуелските машини и българския Мадуро - Румен Радев, ни очаква гладна Радева зима, президентска диктатура, репресии и натиск срещу нормалните хора и бизнеса. Скоро ще се наложи да се борим за демокрацията и правата си", обобщава той.   

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още