Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата за кабинета на ИТН: Подаръци ще има за всички от сърце....Ребята,давайте жить дружно!

Мрежата

Мрежата за кабинета на ИТН: Подаръци ще има за всички от сърце....Ребята,давайте жить дружно!

Снимка:

Много управления съм видяла, отблизо наблюдавах министри, но това, което се задава е безогледно крадене, написа Лили Друмева

„На първо четене продавачът от сергията, или там който го ръководи, извади, меко казано скандални министри“, написа във фейсбук журналистът Стефан Ташев по повод имената спрягани за министри в кабинета на ИТН, който те днес представят на ДБ, ИБНИ и БСП, но не и на журналистите, за да се запознаят с тях и избирателите.

Според Ташев от имената, които излязоха до този момент в публичното пространство, всеки би трябвало да е доволен, тъй като има и от бизнескръговете на Спас Русев, БСП от Петър Илиев, който е и човек на Пламен Узунов, респективно и Румен Радев ще е доволен, както и ДБ от техния побратим Гроздан Караджов, който се спряга за министър на транспорта.

„Но...има намигване към ДБ-Гроздан Караджов, бизнескръговете около Спас Русев-Ради Найденов, бивш шеф на кабинета на Царя. Към БСП вътрешния министър Петър Илиев е техен човек и човек на Пламен Узунов от една и съща масонска ложа, военната министърка е доверено лице на Румен Радев.....Подаръци ще има за всички от сърце....Ребята,давайте жить дружно!“, написа още Ташев.

Лили Друмева  

Току-що прочетох проекто-състава на бъдещия кабинет! Ох, да се смееш ли, да плачеш ли?! Тези хора знаят ли какво означава да управляваш нещо, някоя администрация, някое ведомство и въобще що е то управление и как се случва у нас?! Много точно в преносния смисъл на думата: Изправи се, народе, ние идваме! Жална ни майка! Говорят за кратко време, не вярвам, защото сега ще се краде вече с ръце и крака! Повярвайте ми, както казваше царят! Много управления съм видяла, отблизо наблюдавах министри, но това, което се задава е безогледно крадене! Особено пък щом и комунягите са там!

Татяна Кристи

Това „правителство“ си е направо констелация по безполезност и пълна подигравка. Айде избори или протести! Стига са се подигравали с хората.

Мария Спирова

Отиваш в ресторант и си поръчваш свинско със зеле.

Носят ти пиле с грах, само че пилето всъщност е няколко кубчета вкиснал до натравяне соев заместител.

Много се извинявам, казваш, ама аз поръчах свинско със зеле. 

Сервитьорът те нагрубява разпалено, че вместо да ядеш, каквото ти дават, имаш претенции. Грабва чинията и се фръцва обидено към кухнята.

Чакаш поръчката си търпеливо до мръкване. 

Накрая сервитьорът се връща с разкривено от бяс лице и ти треска същата чиния. Само е плюл върху соята, а зеленият грах е заменил със зелен хайвер. 

Има такъв... ресторант. 

Самуил Петканов

Изводът, породен от някои от кандидатурите, ми е следният:

Дани Кирилов поне беше лъчезарен като човек.

 

 

 

Венци Мицов

Първи впечатления от проектокабинета на ИТН.

Министър - председателя става министър на вътрешните работи.

Министърката на здравеопазването става министърка на образованието.

Гроздан Караджов става Гроздан Караджов.

Министъра на културата е от Ямбол и вече бе част от една инициатива, изгонила световноизвестен диригент от оркестъра в града.

Всичко ще е наред, бухалчета!

Всичко ще е наред...

 

Георги Харизанов

Животът е радост и тъга.

Лидери отказват да се срещат като равни с нечии служители, това добре нали, ама новият Хелмут Кол на българската политика твърди, че всички ние вече прекалено добре познаваме жена му.

В смисъл…?  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още