Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Тома Белев критикува мотивите на вота на БСП

Мрежата

Тома Белев критикува мотивите на вота на БСП

Снимка:

Тома Белев разкритикува БСП за начина, по който са формулирали мотивите си по вота на недоверие срещу правителството. Според него основен проблем е, че червените са се ограничили „само до“ отпадъци, води и въздух.

„Изпуснали са ключови теми, като контрол (ОВОС и ЕО) и Натура 2000, единствено за които има хоризонтални наказателни процедури в ЕК - т.е. в тях има обективен външен поглед за системни и дълбоки проблеми при прилагането на европейските политики“, написа Белев в социалните мрежи.

Вотът беше внесен от социалистите в понеделник. Той е общо 40 страници, но под него стоят само подписи на БСП. Иначе ДПС също обещаха подкрепа за опита за бутане на правителството.  


Коментари (11)

Наталия Тоя човек винаги критикува някой, все нещо не е доволен. Ама така е най-лесно - да се критикува, ако трябва да измисли нещо веднага се излага. Примери много, най-пресният е изказването му за евреите. Би било хубаво, ако ни лиши от глупостите си, които пише ежедневно дори ежечасно.
21.01.2020 13:26 / Отговор
Andriqn По-смешното е, че идеята и организацията, които той представлява - са насочени в тази посока, но бездействието им е налице. Сега когато някой тръгва в някаква посока, той само спами и недоволства. Не го разбирам - що за поведение цели Тома Белев или само иска да е в полезрението на медиите?
21.01.2020 15:19 / Отговор
Христов Тома Белев е слуга на Иво Прокопиев и изпълнява това, което Прокопи поиска!
21.01.2020 17:35 / Отговор
Васил Мнението на главата на зелената мафия откога има значение? Да дава оставка като общински съветник на първо време!
21.01.2020 19:35 / Отговор
Ники Белев от нищо не разбира, но за сметка на това се меси навсякъде.
21.01.2020 20:17 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив