Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП поканиха и „Демократична България“ за консултации за вота на недоверие

Политика

БСП поканиха и „Демократична България“ за консултации за вота на недоверие

БСП поканиха и Демократична България за консултации за вота на недоверие - Tribune.bg

Социалистите ще се срещат и с други извънпарламентарни партии

БСП разширява консултациите за вота на недоверие с извънпарламентарни партии, съобщиха от „Позитано“ 20.

От съобщението става ясно и че социалистите са поканили на среща заради вота на недоверие и „Демократична България“ . Те обаче все още не са дали отговор дали ще приемат поканата.

Другите извънпарламентарни партии, с които БСП ще проведе среща, са АБВ и Движение 21. Разговорите между тях ще са в понеделник в Народното събрание. Не е ясно защо социалистите се обръщат към партиите извън парламента, след като те не могат да участват в гласуването на вота им на недоверие. Срещата с АБВ и Движение 21 не е толкова изненадваща, след като лидерите им са бивши членове на БСП и се определят като леви. Поканата към „Демократична България“, които твърдят, че са „десни“ обаче е любопитно действие.

А в 14 часа вотът на недоверие ще бъде внесен в деловодството на Народното събрание, става ясно още от съобщението на БСП.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Лили Големи "специалисти" ще се съберат и БСП, и ДБ са едни и същи, а опитите им да се докопат до властта са жалки. Първо да помислят преди да правят глупости - искат вот на недоверие, но те могат ли да се справят с кризата с водата??? На думи го докарват, но трябва и действия, а БСП и ДБ са силни само на думи, стане ли време за действие - първи се крият.
20.01.2020 13:21 / Отговор
Mitaka ДБ целят само суматоха, объркване и тиражиране на техните мнения. Жалко, че само с това си остават, а сега са и с БСП в кюпа.
20.01.2020 14:31 / Отговор
Иванов Явно в БСП са отчаяни, щом са стигнали до партията на Иво Прокопиев!?! Как могат да търсят подкрепа от коалиция, която дори не е в Народното събрание? Това е наистина смешно и трагично за Корнелия!
20.01.2020 14:59 / Отговор
Васил Демократична България не са никаква десница, а проект на олигарсите около кръга Капитал.
20.01.2020 20:36 / Отговор
Дренчи Кадрите на ДБ и без това са деца и внуци на номенклатурата! Не съм изненадам изобщо, че БСП и ДБ са готови да се коалират.
20.01.2020 20:57 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати