Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Това, дами и господа, не е протест. Това е агресия, метеж и всичко друго, но не и протест

Мрежата

Това, дами и господа, не е протест. Това е агресия, метеж и всичко друго, но не и протест

Снимка:

От Фейсбук профила на Петьо Блъсков

Гледате ли в момента” протеста” на Росенец начело с Христо Иванов?

Това, дами и господа, не е протест. Това е агресия, метеж и всичко друго, но не и протест. Озлобени, изкривени физиономии налитат на бой на полицаите. Ритат, удрят, хвърлят бутилки и камъни, само и само на някой да му счупят главата и после да обясняват как “полицията бие”.

А ако гледате пространните репортажи по БожковТВ моментално ще ви стане ясно и кой плаща за тези извращения.  


Коментари (2)

Така ли? Всички видяхме полицията чии интереси обслужва. Когато народа загуби тотално вяра в институциите се стига до такива ситуации. Да, има насилие, системата за съжаление рядко търпи изменение без насилие. Бойко и шайката на ДПС няма да пуснат кокала без да има насилие. Надявам се искрено този мафиот да си подаде оставката без да има насилие, но ако не го направи, насилие ще има, защото народа няма друг механизъм, чрез който да махне този очевидно корумпиран управленец. Защо си затваряте очите за чекмеджетата пълни с пари и злато на този хубавец? В една нормална държава досега да е разследван поне, при нас нищо. Аз лично се радвам, че не живея в Бългрия.
11.07.2020 12:54 / Отговор
ЗНМ Добре,че не живеете в България!Един който не е наясно с това кой руши институциите и ги напада всекидневно,и кого защитава полицията,по- малко!Достатъчно са тези,които са тук и които псуват пред всеки репортер,който не е с бадж от Божков ТV!
11.07.2020 20:54

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още