Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Размирици край Росенец, Христо Иванов и хората му щурмуваха полицейския кордон (ОБНОВЕНА)

Политика

Размирици край Росенец, Христо Иванов и хората му щурмуваха полицейския кордон (ОБНОВЕНА)

Иво Мирчев е арестуван

Размирици край Росенец. Христо Иванов и негови хора пробиха полицейския кордон. Иво Мирчев беше арестуван! Органите на реда се опитат да спрат хората от „Демократична България“ да стигнат до тези на ДПС, което би могло да доведе до кървав сблъсък.

Симпатизанти на ДПС и съмишленици на Христо Иванов от „Демократична България” протестират в парк „Росенец”, разделени от полицейски кордон, предаде БГНЕС.

По-рано кметът на Бургас Димитър Николов определи като грешка действията на полицията за това, че са спрели достъпа на български граждани до плажа в Росенец.

„Поисках от комисар Сотиров-директор на ОДМВР-Бургас, да осигури достъп на гражданите до пътя. Грешка е органите на МВР да не допускат гражданите. С недопускането на граждани се създава по-голямо напрежение“, добави кметът.

По неофициална информация в парка са пристигнали над 5000 души от ДПС. При тях обаче е спокойно и не се усеща напрежение.

Хората изчакват пред оградата на резиденция, която според медийни публикации, е на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Лидерът на партията Мустафа Карадайъ също е на мястото, но все още не е коментирал случващото се, съобщава Нова ТВ.

„Това са хора, които са работили с г-н Доган и той е инвестирал изключително много в тяхното политическо развитие. Това са хора с изключителен демократичен рефлекс. Имат усещане за справедливост и дълг. Те са тук по своя воля и искат да покажат уважение. Миналата седмица видяхме един акт на провокация. Хора, които претендират, че са пазители на законността, се възползваха от законите и тръгнаха да узурпират правовия ред в страната. Това е граница, която ние не можем да допуснем да бъде премината. Това е нашият морален стандарт”, коментира депутатът от ДПС Илхан Кючюк.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Колумб И въпреки това,Христо е тъпо копеле и продажник!С леви партизански хватки ще се пробва да установи дясно ориентирана власт???Налива масло в огъня на крайно левите нацисти!
11.07.2020 14:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети