Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цинизъм е да будалкате младите хора да застанат под и зад юмрука на (п)Резидентът Радев

Мрежата

Цинизъм е да будалкате младите хора да застанат под и зад юмрука на (п)Резидентът Радев

Снимка:

От Фейсбук профил на режисьора Евгени Михайлов

Ех, Ивет Добромирова, ех... Ивет! "Най-добрата публична комуникаторка", по нейно твърдение, си призна и се гордее (в смисъл, че не я е срам), че ръководи комуникационно протестите организирани от Божков в подкрепа на Радев. Пък и юмручето, което вдигна (п)Резидентът са го планирали предварително за да изкопират плаката от 2013 и ни го пробутат през 2020 в призива за протеста. Милите разбирачи по "психология на масите".... :(

Ама аз съм се пенсионирал с професура по разпознаване на ченгеджийските номера, сладка ми, надменна, Ивет Добромирова.

За последните 30 години се сменят играчите, но треньорите (сценаристите) ви са същите.

Ивет, може и да не ми отговаряш. Но...

Цинизъм е да будалкате младите хора да застанат под и зад юмрука на (п)Резидентът Радев.  


Коментари (5)

Европа Абсолютно съгласен с Евгени Михайлов. Румен Радев престъпни Военната и президентската си клетви! Работи против българите в синхрон с Божков, Нинова, Мая Манолова, Руските служби
18.07.2020 20:31 / Отговор
Тартаковер Този проституиращ из различни партии помияр, едва ли е най-гнусната фигура,изпълзяла от цепнатините на демократичното ни минало. Има доста "по-заслужили" дейци, благодарение на които повече от 30 години след като държавите от бившите соцстрани полетяха напред, ние се влачим последни на дъното, унижени като нация и оскърбени като достоен народ. Но редно ли е в този ден ознаменуван като велик ден, като годишнина от рождението на най-великия българин Левски, да се цитират думи на този жалък плъх, който заради собствена изгода, стана кандидат-депутат на турска партия? Ако журналистите в тази медия го намират за нормално, по-добре веднага да трият моя коментар.
18.07.2020 21:22 / Отговор
Трактортаковер Нищо не е нормално в празната ти глава.Ти си единствено просветен и праведен!Дано жълтиците,които ти дават да ти стигнат за лекарствата със зелена рецепта.
18.07.2020 21:38
Гнус! Мозъчният ганглий е мръсен манипулатор!
18.07.2020 22:12
Гневна Колко му е да избудалкаш млади хора,които, като ги питаш какво следва след като правителството падне , казват , ми тогава ще го мислим , или - нямам представа.Тези сладури , за които грешно си мислим,че са много умни , тихичко ще се изнижат в другите държави , и ще оставят нас да сърбаме попарата на Божков и Радев. Ако учат в престижни университети , а не мият чинии в някой ресторант, така ли не са разбрали,че преди да свалиш едно управление, трябва да предложиш по-добра алтернатива,да имаш решения, хора, които да ги изпълнят.А те ми казват - после ще му мислим.Прав е Божков да се кефи, че ви лашка напред назад през мрежата.Красиви и млади сте,но не сте най-умните.
18.07.2020 21:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още