Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Евгени Михайлов пита Ивет Добромирова кой е подарил символ от 2013 на Божков

Общество

Евгени Михайлов пита Ивет Добромирова кой е подарил символ от 2013 на Божков

Снимка:

Словесна престрелка между режисьора Евгени Михайлов и Ивет Добромирова се разигра в социалните мрежи.

„#КОЙ подари символа на протеста и на Ранобудните студенти от 2013 - протеста срещу правителството на БСП/ДПС (Орешарски) на Васил Божков? Ивет Добромирова, може и да не ми отговаряш. Цинизъм е да застанете под и зад юмрука на (п)Резидентът Радев“, написа Михайлов в профила си във Фейсбук.

Отдолу му отговори не кой да е, а самата Добромирова.

„Евгени, КОЙ ти подари правото да мултиплицираш плаката на свободните граждани от протеста през 2013 г. и да подредиш зад него Томислав Дончев, Цецка Цачева и др. висши функционери от ГЕРБ. Аз ли бях?“, отвърна тя.

„Благодаря за отговора, Ивет! Както и тогава ще провалите всичко и ще излъжете и сегашните млади хора“, прогнозира Михайлов.

Тя отговори с поредица от коментари и написа мнение под всеки писал под поста.

„Благодаря за комплимента, Евгени. Имам се за обикновен пешеходец, но виждам, че други не мислят така. Това ме ласкае. Дали съм срам или не имат право да съдят единствено онези, на чието мнение държа. А те са малцина! Срам сте вие, защото се литкате по внушения, които на всичкото отгоре са некомпетентни. Но тъй като не ме засягате, не ме засяга. Аз съм умна и красива, така е, няма нито да се правя на скромна, нито да го крия. Но по какъв начин тази снимка има общо с мен или с оригиналния статус, за мен остава неразбираемо. Може би пък не е толкова умно и затова...“, написа тя в отделни коментари до различни хора.  


Коментари (3)

Юмручетата... Иветка умна и красива?!?Ха, ха! Съперничи си по самочувствие с Мунчо!
Изказът й е под всяка критика - разкъсан и параноичен.
12.07.2020 20:42 / Отговор
Крушка и опашка... Иветке, помним как посрещна в ресторанта си във Варна Деса с г-жа Макрон. Как така пък Деса избра твоя ресторант? Сега пък заедно със втория й съпруг се борите с всички сили за дубайска свобода?
12.07.2020 21:36 / Отговор
у,мня красивя
13.07.2020 18:14 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още