Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цвета Кирилова за комитета на Радев: Когато държавата ни е превърната в национална психиатрия

Мрежата

Цвета Кирилова за комитета на Радев: Когато държавата ни е превърната в национална психиатрия

Снимка:

От Фейсбук профила на Цвета Кирилова

Няма никъде по света такава наглост, безочие и мошеничество, държавен глава да нарушава безобразно и безогледно Конституцията си и да е останал на мястото си. По света щеше да аут на първата минута!

Радев не само се превърна в символ на разединението и озлоблението, но и в символ на злокобна и черна неблагодарност, като се има предвид опитите му да прави партия на гърба на БСП, които го издигнаха и работиха най-много за него. Радев затвори всички врати пред неизбежния диалог между парламентарните партии и така ще бъде в следващото трето поред за тази година Народно събрание. Този човек не само отдавна не символизира обединението. Радев с много личен напън, както и с помощта на доносниците и агентите около него, с впечатляващо старание направи сам себе си функционално непригоден за заемане на длъжността Президент на Република България.

Кампанията я виждаме и тя е проекция на най-големия разединител на нацията, самопровъзгласил се за "цвета на нацията", това са агенти на ДС, комунистите и децата им. Радев няма нищо против да разделя обществото на "умни и прекрасни", на "цвят на нацията и боклуци" и т.н.

Уважаеми народе, ако Вие не виждате докъде този човек докара българското общество, докъде докара държавата само за последната година, блокирани институции, хипер инфлация, международна изолация за България, три катастрофални парламентарни избора, то тъгата ми е изцяло към Вашето примирение и неразбирането на процесите. Примирението бих го приела като отявлен блюдолизки жест към идеята да обслужвате ментално и словесно на една компрадорска клика, представляваща изключително бедна азиатска държава, превърнала населението си в роб, окаяно съсловие на бедняци и слуги.

Ако ли пък е обратното, вероятно не сте съгласни с един откровен болшевик, с партийна книжка от БКП, да се възприема за самодържец и с парите на данъкоплатеца да обикаля месеци наред България, за да си прави личен PR, по измислени и несъществуващи покани от областни управители, които той назначи за тази цел. Така че не е ли той човекът, напоен с арогантност, който упрекваше други че правят PR кампания на гърба на държавния бюджет и данъкоплатеца. На такова лицемерие и наглост е способна само комуноидна фракция на предубедените предатели на държавата, за които лустрация е най-малкото нещо което може да се случи. Първата му среща за организирания преврат с незаконни средства, внесени отвън в държавата ни, както се твърди в публичното пространство от негови приближени, трябва да е с прокуратурата.

И никой от трезвомислещите избиратели не е виновен, че ченгета от ДС, които го представляват и на този комуноидно-социалистически сбор, наречен Инициативен комитет, оглавен директно от представител на Психиатрията, че превърнаха институцията в паразитираща и обитавана 5 години от двама вредители и слуги на съветския и соросоидния интерес. Предатели на България!  


Топ новини

виж още

Актуална тема