Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цветанка Андреева: Опозицията срещу Радев ще става все по легитимна и състоятелна

Мрежата

Цветанка Андреева: Опозицията срещу Радев ще става все по легитимна и състоятелна

Снимка:

От Фейсбук профила на политологът Цветанка Андреева

14-ти ноември ще събуди Радев от опиянението му от властта. Какъвто и да е резултатът за него, опозицията му ще става все по-състоятелна и легитимна

Провалените два парламента, по думите на Румен Радев, били „етапи от пътя, който ще ни изведе от кризата“ . /От днешното му обръщение към нацията/

Неспособността на поредни две НС да поемат и конструират управлението в държавата доведе страната до поредица от тежки кризи, но пък предаде цялата власт в ръцете на Румен Радев и неговата администрация.

Да, пътят на Румен Радев беше обслужен. Той концентрира и умножи властта си. Овладя службите и правителството, в иначе Парламентарната ни Република. Направи си своя партия от министри и то при удобната липса на парламент, който да контролира и критикува управленските му грешки. Несъгласните с неговата власт се изчегъртваха.

Демокрацията винаги предлага политически алтернативи. За България, пътя на Румен Радев не е гарантиран. След 14 ноември той ще се събуди от блаженството на абсолютната си власт, в една реалност с още по-силна опозиция!  


Топ новини

виж още

Актуална тема