Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Уикенд“: Иванчева е бременна, отървава затвора

Мрежата

„Уикенд“: Иванчева е бременна, отървава затвора

Снимка:

Бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева, която бе осъдена на 20 години затвор заради поискан подкуп от 500 000 евро от строителния предприемач Александър Ваклин, е претърпяла успешна ин витро процедура за забременяване в столичната клиника „Света София“, пише „Уикенд“. Преди броени дни тестът за бременност на Иванчева е показал, че тя носи живот в утробата си, след като на 19 май е била изкуствено оплодена в болницата.

Целият медицински процес с асистираното помагане на зачеването на Десислава Иванчева е бил ръководен лично от светилото в ин витро процедурите професор Илия Ватев, чието дело са първите такива бебета в България. Най-добрия ембриолог в страната ще наблюдава бременността, като е препоръчал на пациентката си да забрави напълно проблемите с правосъдието, за да намали стреса.

Иванчева трябва да откаже цигарите – нещо, което засега не се отдава на екс кметицата на „Младост“. Откакто тя бе зрелищно арестувана миналата пролет в центъра на София и вкарана за продължително време в ареста, дневната ѝ никотинова дажба достигнала до 3 кутии цигари. 

Ако бременността мине гладко и без усложнения, Десислава Иванчева трябва да роди първото си дете в началото на март 2020 г. Тогава се очаква да стартира и съдебният процес на втора инстанция в Специализирания апелативен съд по делото за поискан подкуп. Близки до някогашната фризьорка се надяват съдебния процес да бъде отложен, за да не бъде подложена екс кметицата на „Младост“ на допълнителен стрес в съдебна зала.

Ако Иванчева роди и бъде осъдена окончателно на ефективен затвор, то изтърпяването на присъдата ще бъде временно отложена, тъй като тя ще се води самотна майка. Екс кметицата на „Младост“ имаше връзка с бизнесмена Пеньо Иванов, който все още не е разведен с първата си жена. След като тя бе арестувана и пратена в ареста, възлюбения ѝ я заряза.  


Коментари (1)

Чочко В България всичко е възможно само не и да пратят осъден в затвора-я ще се разболее,я ще забременее-съдии за чудо и приказ.
16.06.2019 20:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив