Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Уличена – Антон Тодоров хвана лъжа на Корнелия Нинова

Мрежата

Уличена – Антон Тодоров хвана лъжа на Корнелия Нинова

Снимка:

Сериозно разминаване колко точно апартамента има социалистката

Експертът и бивш депутат Антон Тодоров уличи в лъжа председателката на БСП Корнелия Нинова. Разминаване в думите на червената лидерка се появява, когато дава обяснения за опартаментите си.

„Вчера Корнела сама се освети, че е излъгала преди година и половина за своето имотно състояние. Как го направи ли? Ето как: на вчерашната си пресконференция Нинова каза следното:

„Моят апартамент е закупен преди 19 или 18 години, когато нито съм участвала в политиката, нито съм имала идея да участвам, камо ли да съм председател на БСП“.

Край на цитата! От тези нейни думи разбираме, че е купила апартамент през 1999 г. А сега си спомнете какво казваше през декември 2017 г., когато цял месец се занимавахме с приватизацията на „Техноимпекс“. Ще Ви припомня - Нинова каза, че със съпруга ѝ имат един апартамент, купен през 2004 г. със заем.

И държеше като удавник за сламка, че няма втори апартамент.

Истината е, че в годината на приватизацията на „Техноимпекс“ Корнела от живееща под наем в „Сухата река“ се превръща в собственик на огромен, цели 125 кв. апартамент-ателие и гараж 24 кв. Няколко години по-късно тя купува втори апартамент, 89 кв. метра.

Преди година и половина показах тези нейни лъжи с документи, вкл. от Агенцията по вписванията, но почти НИТО ЕДНА МЕДИЯ не само не доразви случая с лъжата ѝ, дори не пожела да ме цитира /с изключение на ПИК и Фактор/. За какво говорим тогава?“  


Коментари (2)

Оги Експерт и бивш депутат???
По добре би звучало- "ПОЛИТИЧЕСКИ ХАМЕЛЕОН" с привкус на най древната.... професия
23.03.2019 13:27 / Отговор
Гербераст-помияр Тоя неграмотник Тодоров е предимно пасивен ГЕЙ от шайката ГЕЙОВЕТЕ 3 с водач Бай СУДЖУК!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
23.03.2019 15:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив