Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Въпреки уловения кадър: Лена Бориславова отрича да е хващала Петков за ръката

Мрежата

Въпреки уловения кадър: Лена Бориславова отрича да е хващала Петков за ръката

Въпреки уловения кадър: Лена Бориславова отрича да е хващала Петков за ръката - Tribune.bg
Снимка:

Въпреки ясния кадър Лена Бориславова реши да отрече във Фейсбук, че държи за ръката Кирил Петков след церемонията по предаване на властта в МС. По думите и снимката  е заснета под ъгъл, от който само  изглежда, че двамата са хванати за ръце.

Ето и целия пост на Бориславова :

В деня, в който кабинетът Петков предаде щафетата на служебното правителство, искам да благодаря на всички журналисти, които отразяваха работата ни през последните 7 месеца и направиха видими усилията и резултатите ни, следиха за грешките ни, отстояваха правото на гражданите да знаят фактите и се бориха с фалшивите новини.

Днес в Министерския съвет имаше най-малко стотина репортери, фоторепортери, оператори. Всички знаехме, че те ще бъдат постоянно с нас и ще заснемат всичко, от всякакъв ъгъл, включително такъв, от който изглежда сякаш съм хванала премиера за ръка. Не бих и не съм го направила.

Няма проблем, че има такъв кадър.

Има проблем, че той ще послужи за поредната акция, която да дискредитира участието на жени в политиката и да удари по лидера на партията, която започна промяната.

Първите жени депутати се избират през далечната 1946 г.

Уви, над 70 години по-късно най-големият грях е да си жена, която иска да се развива професионално със собствени сили и да има мнение. Тази жена веднага бива заклеймена като нечия държанка, като неубедителна, нерационална, интелектът и личните качества нямат значение - друго е средството за успех и то зависи пак от мъж.

Промяна е нужна в света, но още повече тук, в България.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати