Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Водачите на листи на БСП – депутат със свален имунитет, два пъти арестуван, разследван…

Мрежата

Водачите на листи на БСП – депутат със свален имунитет, два пъти арестуван, разследван…

Снимка:

Журналистът Недялко Недялков, Фейсбук

Само проверими факти за водачите на листи на БСП.

Благоевград – проф. Георги Михайлов, депутат със свален имунитет за източване на Хематологичната болница в София. Бившият главен прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му и втори път за укриване на данъци.

Варна – Борислав Гуцанов, два пъти арестуван по подозрение в криминални престъпления. С две обвинения за източване на банка и общински фирми. Със свалено доверие от Изпълнителното бюро на БСП.
Велико Търново – Явор Божанков, разследване за купуване на гласове.

Монтана – Атанас Костадинов, съдружник на Васил Божков във фирмата „Нове дивелъпмънт“.

Плевен – проф. Румен Гечев, агент на Първо управление на Държавна сигурност, министър на икономиката в кабинета на Жан Виденов. Съучастник в най-голямото разграбване на българската икономика, няколко банкови фалити, рекордни инфлация, безработица и обезценяване на лева.

Пловдив-област – Манол Генов, депутат със свален имунитет, съден за купуване на гласове.

Разград – Таско Ерменков, щатен служител на Раузнавателното управление на ГЩ на Българската народна армия.

Сливен – Атанас Зафиров, ученик и ортак на червения барон Бенчо Бенчев, арестуван заедно с Митьо Очите в истанбулски хотел.

София – Корнелия Нинова, разследвана за престъпната приватизация на „Техноимпекс“, уволнена от Сергей Станишев по подозрения в корупция за аферата „Булгартабак“, уличена в сговор с олигарси чрез законни СРС.

Хасково – Велизар Енчев, сътрудник на Първо управление на Държавна сигурност, донасял за свои състуденти, както и за разговорите на съпругата си.

Шумен – Иван Иванов, управител на местния клон на криминалната групировка СИК. Назначен и уволнен в рамките на два часа за зам.-министър на МВР в кабинета „Орешарски“.

София – Георги Свиленски, разследван като член на борда на директорите на скандалното общинско предприятие „Софийски имоти“.

Не пропускайте на 4 април да дадете своя вот за тези нови, свежи, почтени, морални лица с безукорно минало, които със сигурност ще отведат България към светли бъднини. 

Само проверими факти за водачите на листи на БСП. Благоевград – проф. Георги Михайлов, депутат със свален имунитет за...

Публикувахте от Недялко Недялков в Събота, 20 февруари 2021 г.  

Коментари (18)

Пикльо защо все гледа в редиците на БСП, Ами дай и останалите партии. Например, Герб, ДПС, ВМРО, воля.
20.02.2021 14:48 / Отговор
По.ерко Защото толкова измет на едно място е прекалено,как защо!
20.02.2021 15:05
ОЛАФ..ОСВЕТИ КОРУПЦИЯТА НА КРЪГА"РАДЕВ"...... .
КАКВИ ДА СА ХОРАТА, КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ?......
СЪЩИТЕ-КОРУМПИРАНИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ....
И ПАК ИСКАТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ.......
БЪЛГАРИТЕ КАЗВАТ:НЕееееее!!!
20.02.2021 15:37
Те други освен корумпирани и компрометирани имат ли?
20.02.2021 17:14 / Отговор
Помярите и корумпетата са в Герб и ДПС.
20.02.2021 17:25
до втория тъй ли, аз пък защо си мислех, че помиярите са във форуми, социални мрежи и фалшиви медии за да бълват помия срещу правителството. Помиярстват защото нямат достойни личности, които да издигнат, защото нямат постижения за държавата, които да изтъкнат, нямат нещо смислено, което да предложат като програма и алтернатива. Затова за тях е смърт ако друг има такива хора, успехи и предложения. Ако всички са окаляни като тях, просто няма да имаме избор и база за сравнение и ще си кажем - ами те всички са еднакви, да сменим тия с ония за разнообразие. Затова калят къде що се появи честен и почтен човек. Защото сравнението не е в тяхна полза.
20.02.2021 20:33
ссс Ми, те тези от 30 + години пият кръвта на България и българите, не се ли наядоха?
20.02.2021 17:45 / Отговор
Еротоман без срам Да ! Е , и ? Посочените са били червени и са си останали червени ! А ренегатите от БКП , които след 10-ти се "сляха" с другите партии , са върхът на морала ! Тоя НеДодялко защо не разконспирира и другите ? Ако не го направи в тази соросоидна трибуна до 10-дни , ще търсим отговорност от баща му , че не го е изфуркал навън !
20.02.2021 18:15 / Отговор
Вие нямате ли си кой да ви ги разконспирира, че Недялко да ви върши работата? Нямате ли хора които четат и проучват документи, разследват факти, помнят историята. Мързи ли ги, некадърни ли са или е по-лесно да се скалъпи компромат и да се измисли лъжа?
20.02.2021 20:37
СИСА Омръзнаха ми тези комунисти и техните подлизурковци, които се разчекват да ги защитават, замазвайки техните л---а
20.02.2021 20:45 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема