Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Зелено движение”, част от ДБ със сбирки в ЛГБТ пространство в София

Мрежата

„Зелено движение”, част от ДБ със сбирки в ЛГБТ пространство в София

Зелено движение, част от ДБ със сбирки в ЛГБТ пространство в София - Tribune.bg
Снимка:

 „Зелено движение”, което е част от „Демократична България” провежда сбирки  в на The Steps, което е известно място за срещи на ЛГБТ общността в София. Това става ясно от пост на движението във Фейсбук.

Ето го и него:

Снощи стартирахме предизборното състезание и в София!

Водачи на листи и кандидат-депутати от Зелено движение, част от Демократична България, си пожелаха успех в началото на кампанията. Разговорът беше за проблемите и възможностите в регионите, в които ще се борят за гласовете на хората: недостъпност, липса на вода, проблеми с отпадъци, мръсен въздух, обезлюдяване, лошо образование, феодални зависимост, но в същото време - и изключителни природни дадености, възможности за локален бизнес, развиване на биоземеделие, наличие на възобновяеми енергийни източници.

“България е хубаво място за живот, а членството ни в Европейския съюз е огромно предимство. Задава се спор дали да останем свободни или да се затворим в черупката си. За мен второто е губеща позиция. Ние трябва да помогнем за ускореното икономическо развите на страната ни”, откри срещата Vladislav Panev.

Зелено движение желае здраве, борбен дух и удовлетворение на нашия съпредседател Добромира Костова, която в този ден празнува своя рожден ден!

Албена Симеонова

Зорница Стратиева

Кристиана Стоянова

Крум Стоилов

Lili Todorova Mihailova

Мартин Заимов

Nadezhda Bobcheva

Благодарности за домакинството на The Steps!

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети