Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Жестоки скандали в ДБ: Гонят гражданските квоти от листите

Мрежата

Жестоки скандали в ДБ: Гонят гражданските квоти от листите

Снимка:

Жестоки скандали тресат „Демократична България“ на прага на предстоящите парламентарни избори. Оказва се, че от партията на Христо Иванов са решили да се освободят от гражданските лица в листите си и да заложат само на партийци, съобщава „glasove.com“.

На мушката са Георги Ганев, Мартин Димитров и Елисавета Белобрадова (Козилата Ерато). От ДСБ Варна пък са заявили, че ако Стоян Михалев пак им води листата, цялото варненско ДСБ ще я напусне и ще работи за "Продължаваме Промяната" на Кирил Петков и Асен Василев. Според запознати, всичко това било идея на Антоанета Цонева.

Припомняме, че по-рано днес Методи Лалов, който също е част от ДБ поиска оставката на Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. Бившият съдия беше един от най-приближените до ръководството на ДБ. По думите на общинския съветник, недемократичното ръководство на партията демотивира и отблъсква и все повече хора и привлича все повече друго с клиентелистко мислене и цели. „Неминуемо това ще има негативни последици за демократичната общност, които ще приличат още в резултатите от предстоящите избори”, обяви Лалов.

По информация на „tribune“ голямата рап звезда Ицо Хазарта е проявил желание да оглави листа на ДБ в София, но неочаквано е получил отказ. Причината отново е в страхът на триумвирата Иванов-Цонева-Мирчев, че няма да влязат в парламента.  


Топ новини

виж още

Актуална тема