Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналист разказва коя е Соня Момчилова: Авторката на хита на Слави „Ще ти скъсам…“

Мрежата

Журналист разказва коя е Соня Момчилова: Авторката на хита на Слави „Ще ти скъсам…“

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков

Само за последния час получих пет (5) въпроса на лични съобщения – коя е тая Соня Момчилова, която ругае Бойко Борисов в предаването „Пресечна точка”.

Казала била, че Борисов е с психични проблеми и че е в първата фаза от пирамидата на потребностите на Маслоу, тоест – изцяло физиологичната. Не се е развил духовно или интелектуално.

Преди да ви обясня коя е Соня Момчилова, отново ще ви посъветвам, приятели, да не гледате тъй наречените „национални” телевизии БТВ и Нова. Аз не го правя от много, много години. По тази причина дори не знаех, че съществува предаване „Пресечна точка”. Явно е ново, от мимолетните, които изкарват най-много по един сезон и после изчезват безславно.

БТВ и Нова зомбират мозъци и подменят реалността. Да не говорим, че само за секунди да „прелетя” през тях с дистанционното, вдигам кръвно.

Колкото до моята стара приятелка Соня Момчилова…

Ще се въздържа от по-подробни коментари. Само ще кажа, че това е авторката на текста на неподражаемата песен на Слави Трифонов „Ще ти скъсам г*за”. Онова, което в момента този човек се опитва да извърши в действителност с лековерния български избирател.

Толкоз за Соня, която наистина е специалист в областта на физиологията.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още