Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Анджелина Джоли и Салма Хайек блеснаха на световната премиера на „Вечните“ (СНИМКИ И ВИДЕО)

Мултимедия

Анджелина Джоли и Салма Хайек блеснаха на световната премиера на „Вечните“ (СНИМКИ И ВИДЕО)

По кината филмът тръгва на 5 ноември

Актрисите Анджелина Джоли и Салма Хайек блеснаха на световната премиера на „Вечните“, състояла се в Лос Анджелис, съобщи Ройтерс.

Филмът е екранизацията на комикса на Марвел и предстои да излезе по кината на 5 ноември. Лентата може да се похвали с изключително богата палитра от герои, в които се превъплъщават холивудски звезди като Анджелина Джоли, Салма Хайек, Ричард Мадън, Джема Чан, Кит Харингтън и други.

Режисьор на продукцията е Клои Чжао, която е носителка на Оскар за филма си „Земя на номади“.

Сюжетът на лентата разказва за древни извънземни, които живеят тайно на Земята от хиляди години. Вечните наблюдават и напътстват хората, помагат им да се развиват и стават свидетели на постигнатите от тях чудеса. Анджелина Джоли ще играе свирепия воин Тена, а Салма Хайек е мъдрата духовна лидерка Аяк.

През всички изминали векове древните остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. Неочаквана трагедия, обаче, принуждава Вечните да се разкрият и да се обединят срещу най-древния враг на човечеството – Девиантните.

Световната премиера на „Вечните“ трябваше да се състои преди година, но беше отложена заради коронавирусната пандемия.

Героите са страшно много, обхващат период от 7000 години - това наистина е епична история. Една от темите на филма е връзката - взаимната връзката, връзката със Земята.  


Топ новини

виж още