Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. България се класира на финал на Евровизия 2021 (ВИДЕО)

Мултимедия

България се класира на финал на Евровизия 2021 (ВИДЕО)

Емоционалното изпълнение на Виктория донесе на страната ни участие във финала на конкурса

България е на финал на Евровизия 2021 - най-престижната музикална надпревара в света!

Виктория успя да донесе петото класиране на България във финала на престижния конкурс. Това ѝ дава право да се бори за голямата победа на 22-ри май.

Българският представител на Евровизия 2021 изпъкна с емоционалното си изпълнение, което накара цялата публика в залата Rotterdam Ahoy да избухне в бурни аплодисменти.

Комплиментите си не скриха и останалите участващи делегации, които определиха България и Виктория като един от големите фаворити за победа в тазгодишното издание на надпреварата.

Виктория с първи думи след класирането на финал: „Направихме го заедно! България е на финал на Евровизия 2021! Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си. Благодаря на всички, които ме подкрепиха - на семейството ми, на невероятните ми продуценти от Ligna Studios, на БНТ и Лигна Груп, които ми дадоха възможността да участвам на Евровизия, на генералните спонсори на българското участие от iCard и най-вече на всички вас, които повярвахте в мен! На 22-ри май ще взема участие в големия финал на Евровизия и ще пея за всички вас, защото това е нашият момент! Обичайте семейството си и оценявайте всеки миг в живота! Обичам ви!”

Геновева Христова, продуцент на българското участие от страна на Ligna Group, сподели първите си впечатления след изпълнението на Виктория: „Постигнахме нещо невероятно! България за пореден път е сред големите фаворити в най-големия музикален конкурс в света. Вярвам, че това е само началото към нещо много по-голямо!”

Едни от най-популярните българи отправиха специални пожелание към Виктория и българите в чужбина преди втория полуфинал на Евровизия 2021. Христо Стоичков, Б.Т.Р., Мария Бакалова и още много други призоваха всички българи в чужбина да се обединят и да гласуват на големия финал на Евровизия 2021 на 22-ри май.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети