Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. „Мисия спорт на любимите герои“ зарадва над 200 малчугана в столицата (ГАЛЕРИЯ)

Мултимедия

„Мисия спорт на любимите герои“ зарадва над 200 малчугана в столицата (ГАЛЕРИЯ)

Децата се запознаха с 12 вида спорт и имаха възможността да тренират с любими и популярни спортисти

Национална кампания “Мисия спорт на любимите герои” гостува в 72 ДГ “Приказка без край" в София. Над 200 малчугани се запознаха с 12 вида спорт и имаха възможността да тренират с любими и популярни спортисти.

Приветствие на старта на инициативата отправи Ана Зографова, директор на детската градина. Официалните гости на събитието бяха Асен Марков, главен секретар на ММС, Петьо Кънев , изпълнителен директор на ЦРЧР към МОН, Велина Белева – Влахов, зам.- кмет на район Студентски.

Организаторите на “Мисия спорт на любимите герои” Денислава Ангелова и златното момиче на България Ренета Камберова изразиха радостта си от реализирането на поредното мероприятие към инициативата им, която предизвиква все по-голям интерес и носи усмивки на малчугани от цялата страна.

В днешната "Мисия" се включиха и част от лицата на кампанията, които отправиха своите послания за активен спорт. Сърцатият капитан на Левски Лукойл Асен Великов, шампионът по тенис на маса Денислава Коджабашев и треньорът на младежкия национален отбор Александър Димитров, който подари на детската градина топка от името на БФС, поздравиха децата и ги посъветваха да превърнат спорта във важна част от ежедневието си.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема