Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Различната Първа дама Мелания Тръмп отпразнува юбилей (ГАЛЕРИЯ)

Мултимедия

Различната Първа дама Мелания Тръмп отпразнува юбилей (ГАЛЕРИЯ)

В социалните мрежи се появиха много поздравления към нея

В условията на самоизолация заради пандемията от COVID-19 Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг, разказа говорителят на Първата дама Стефани Гришам.

Президентът Доналд Тръмп поздрави съпругата си от официалната си страница по случай 50-годишнината ѝ.

“Честит рожден ден на Мелания, нашата великолепна Първа дама”, написа той.

Първата дама на САЩ е определяна като най-красивата жена на тази длъжност. Тя е и може би най-обсъжданата - като започнем от произхода ѝ, минем през бурното ѝ минало и стигнем до колебливите семейни отношения с Доналд Тръмп.

Госпожа Тръмп е единствената президентша на САЩ, която е съпруга номер три. Преди нея Доналд Тръмп има брак с Ивана Тръмп и Марла Мейпълс. Влизането ѝ в Белия дом също е прецедент, защото тя го отлага с цели пет месеца след встъпването в длъжност на мъжа си.

Официалното оправдание е, че това се налага, за да завърши сина ѝ Барън пети клас в Ню Йорк.

Години преди да стане Първа дама, Мелания Тръмп има успешна кариера на модел. Тя е единствената съпруга на американски президент, която е позирала гола за различни списания.

Бившият модел е единствената Първа дама, родена и израснала в комунистическа държава. Словения е част от Югославия в детството на Мелания. Съпругата на Доналд Тръмп е единствената Първа дама, за която английският език не е майчин. Тя, обаче знае най-много чужди езици – родния словашки и немски, италиански, сръбски, английски.

В социалните мрежи се появиха много поздравления към Мелания, придружени от снимки.

„Америка е щастлива, че има такава първа дама“, написа новият говорител на Тръмп Кали Макинани в Tуитър.

Вестник „Вашингтон пост” отбелязва, че съпругата на президента е най-срамежливата пред пресата Първа дама в историята на страната. “Тя изглежда се чувства неудобно на публични събития. Рядко придружава съпруга си, по-често общува с деца, отколкото с възрастни и почти никога не дава интервюта”, пише вестникът.

Според американските медии Мелания се занимава с много благотворителна дейност, често посещава болници и популяризира здравословния начин на живот. С началото на пандемията от новия коронавирус първата дама започна и активно да публикува в социалните мрежи препоръки как да се държат хората по време на пандемия. Това дава повод на медиите отвъд океана да твърдят, че Мелания не е като другите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати