Щастливият вкус на домашната храна в „Котилото“ (СНИМКИ)
По традиция сръбски ресторант „Котилото“ в полите на Витоша откри летния сезон в своята потънала в зеленина градина с представяне на нови авторски ястия към менюто. „Сръбската традиционна кухня е безкраен извор на вкусове и вдъхновение! Държим на автентичността и зареждаме продукти от Сърбия, често директно от градините на малки производители“, споделят Йонко и Далибор, собственици на легендарния сръбски ресторант.
Това е и една от причините вече 11 години „Котилото“ да поддържа най-високо ниво, без да изневерява на качеството на всичко, което предлага.
Можем спокойно да твърдим, че ястията в Котилото ни карат да се чувстваме щастливи, защото имат вкуса на домашно приготвената храна и ни дават усещане за ситост и удоволствие. Това е така наречената „comfort food“, която неизменно ни пренася в детството.
В новото лятно меню ще откриете новите авторски ястия - Черногорски намаз, Печен патладжан с павлак и печена чушка по Бунибродски, Люти чушки из Залужнье, Пилетиня в було, Вучианска колбасица, Телешки дроб в було на скара.
FaceBook Twitter Pinterest https://tribune.bg/bg/multimediq/shtastliviyat-vkus-na-domashnata-hrana-v-kotiloto/