Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Щастливият вкус на домашната храна в „Котилото“ (СНИМКИ)

Мултимедия

Щастливият вкус на домашната храна в „Котилото“ (СНИМКИ)

По традиция сръбски ресторант „Котилото“ в полите на Витоша откри летния сезон в своята потънала в зеленина градина с представяне на нови авторски ястия към менюто. „Сръбската традиционна кухня е безкраен извор на вкусове и вдъхновение! Държим на автентичността и зареждаме продукти от Сърбия, често директно от градините на малки производители“, споделят Йонко и Далибор, собственици на легендарния сръбски ресторант.

Това е и една от причините вече 11 години „Котилото“ да поддържа най-високо ниво, без да изневерява на качеството на всичко, което предлага.

Можем спокойно да твърдим, че ястията в Котилото ни карат да се чувстваме щастливи, защото имат вкуса на домашно приготвената храна и ни дават усещане за ситост и удоволствие. Това е така наречената „comfort food“, която неизменно ни пренася в детството.

В новото лятно меню ще откриете новите авторски ястия - Черногорски намаз, Печен патладжан с павлак и печена чушка по Бунибродски, Люти чушки из Залужнье, Пилетиня в було, Вучианска колбасица, Телешки дроб в було на скара.

TribuneTribune

TribuneTribune

TribuneTribune

 

TribuneTribune

Tribune.bgTribune.bg

TribuneTribune

TribuneTribune

 

TribuneTribune

TribuneTribune

TribuneTribune


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати