Традиционни балкански вкусове в лятното меню на ресторант „Котилото“
За ценителите на сръбската кухня собствениците са запазали и едни от традиционните ястия на ресторанта - Свински черен дроб със запържени манатарки, лучец, малко чесън и микс от подправки, Език от млечно теленце с манатарки, Момици по овчарски с лук, Вкусни картофи с дъхав бекон и пресен зелен лук.
14/18Както всяка година по традиция майстор-готвач Далибор Маринкович – Даци и Йонко Георгиев представиха новите ястия от лятното меню на ресторант „Котилото“ в Драгалевци.
FaceBook Twitter Pinterest https://tribune.bg/bg/multimediq/traditsionni-balkanski-vkusove-v-lyatnoto-meniu-na-restorant-kotiloto/
Коментари (0)
Добави коментар