Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Тръмп помилва две пуйки (СНИМКИ И ВИДЕО)

Мултимедия

Тръмп помилва две пуйки (СНИМКИ И ВИДЕО)

Пошегува се с демократите

Традицията повелява за Деня на благодарността в САЩ американският президент помилва две пуйки. Тази година не е изключение и Доналд Тръмп спаси Грахче и Морков. Той обаче прояви и чувство за хумор по време на церемонията по помилването и се пошегува с изборите, демократите и съдебната система.

Американците гласуваха коя от двете пуйки да бъде спасена от президента он лайн. А Тръмп гордо обяви: „Това бяха честни избори. За жалост Морков отказа да признае поражението си и настоя за повторно преброяване на гласовете и все още сме в спор с Морков. Трябва обаче за съжаление да ти кажа, Морков, че резултатът не се е променил."

В крайна сметка и двете птици бяха помилвани и заминават да живеят в Политехническия университет на Вирджиния, където за тях ще се полагат специални грижи.

Американският президент обаче се пошегува и с политическите си опоненти – демократите.

"Предупредих ги, че има вероятност демократите от Камарата на представителите да им пратят призовки. За жалост не мога да ви гарантирам, че помилванията няма да бъдат блокирани от съда в Сан Франциско", заяви Тръмп. Така той намекна за резултатите от междинните избори в страната и за новината, че съдия в САЩ блокира президентския указ нелегалните мигранти да нямат право на убежище.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още