Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Министър Кралев: През последните години туризмът припозна спорта за отличен маркетингов партньор

Мултимедия

Министър Кралев: През последните години туризмът припозна спорта за отличен маркетингов партньор

Кралев връчи награда на Община Приморско за морски туризъм

„За мен е чест за трета година да участвам във връчването на годишните награди за туризъм. През последните години туризмът припозна спорта за свой отличен маркетингов партньор“. Това каза министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на официалната церемония за връчване на Годишните награди в туризма. Той благодари на министър Ангелкова  и на екипа ѝ, че са си партнирали успешно с Министерство на младежта и спорта.
„През тази година България беше домакин на редица престижни световни спортни форуми, заради които за страната ни се говореше с добро в целия свят месеци наред. Милиони граждани на света се докоснаха до културно-историческото ни наследство и нашите отлични условия на туризъм, които промотирахме успешно именно чрез домакинството на тези световни шампионaти“, подчерта спортният министър и изтъкна, че за следващата година двете министерства имат още по-амбициозни планове за развитието на туризма и спорта в България.
Кралев връчи награда в категория „Община за морски туризъм“ лично на кмета на Община Приморско Димитър Германов.
„За мен е голямо удоволствие като морски човек да връча годишната награда за морски туризъм на Oбщина Приморско. Тази година те участват с три номинации, което показва, че изборът не е случаен и наистина заслужават тази награда“, каза той. Kметът на Приморско благодари за наградата и изтъкна символиката в това, че именно министър Кралев му връчва наградата като представител на черноморието. 
На церемонията по връчване на Годишните награди в туризма присъстваха вицепремиерът Марияна Николова, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, председателят на парламентарната Комисия по култура и медии Вежди Рашидов, народни представители, представители на синдикални и работодателски организации, общественици.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още