Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Виктория представи последната си песен за Евровизия 2021 и започна допитване за избора на България

Мултимедия

Виктория представи последната си песен за Евровизия 2021 и започна допитване за избора на България

Първият албум на певицата ще бъде представен в музикалните стрийминг платформи на 26 февруари

Талантливата певица Виктория разкри последния претендент за победа в българската селекция за Евровизия 2021. Това е „Growing Up is Getting Old“, която е част от албума ѝ „a little dramatic“. Първото EP на певицата ще бъде представено в музикалните стрийминг платформи на 26 февруари.

От днес активна ще бъде и специално създадената платформа Bulgaria2021.com, където музикални фенове от цял свят ще помогнат на Виктория и екипа ѝ да изберат песента, която ще прозвучи за България на най-голямата музикална надпревара в света. Ето и сборен клип с всички песни на Виктория, създадени за Евровизия:

                                                                                                                                                 

„Израстването може да има много измерения. Понякога връщането към корените е това, което ти помага да осъзнаеш точно кой си. По този начин ще видиш голямата промяна и стъпките, които си извървял. Така ще можеш и да откриеш твоето истинско призвание. „Growing Up is Getting Ol“” е песен за надеждата, която през цялото време се крие в нас. Човек трябва да вярва в себе си и да се бори за мечтите си“, разказва Виктория за новата си песен, която е написана от нея и шведските композитори Мая Налани, Хелена Ларсон и Оливър Бьорквал.

През последните пет дни Виктория представи  „Imaginary Friend“, „Growing Up Is Getting Old“, „Dive Into Unknown“, „Phantom Pain“, „The Funeral Song“, а през месец ноември 2020 година беше премиерата на „Ugly Cry“. Всяка една от изброените песни може да представи България пред близо 200 милиона зрители на най-голямата музикална сцена в Европа.

Изборът ще бъде направен от Виктория и екипа ѝ, а за целта те се обръщат към музикалните фенове от цял свят. Зрители от всяка точка на света ще могат да споделят мнението си за българските предложения за конкурса на Bulgaria2021.com. до 1 март. Всеки изпратен коментар е ценен за Виктория и екипа й и ще бъде взет под внимание.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22 часа.   

Нека подкрепим българския изпълнител! Гласувайте за песента, която смятате, че ще представи най-добре страната ни на престижния конкурс! 

                                       

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Purko Не! Не! Не! Николета Станоикова-нещо подобно ще отвее всички!
22.02.2021 12:01 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати