Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Армията обезглавена: 17 генерали с коронавирус след празненства с Радев

Общество

Армията обезглавена: 17 генерали с коронавирус след празненства с Радев

Снимка:

Заразеният президентски съветник Димитър Стоянов е имал припадък и е закаран във ВМА

Президентският съветник Димитър Стоянов е припаднал днес за кратко във ВМА, твърди сайтът 7DniBulgaria.bg. Състоянието му е тежко заради усложнения от заразата, съобщава от своя страна и ПИК.

Здравословното му положение се е влошило рязко и изненадващо днес следобед, тъй като преди това Стоянов е бил на домашно лечение. Затова се наложило спешно да бъде приет в болницата, където тепърва медиците ще установяват какви са пораженията върху здравето му от вируса.

По думите им той бил заразен от доста време, защото до подобно състояние се стигало едва на 9-10 ден от разболяването. Това пък на свой ред означава, че много хора в президентството, а и в страната са в опасност от контакта си с него, а на свой ред самият Румен Радев също продължи с обиколките тази седмица и се среща с военни в Хасково.

Авиобазата на Военновъздушните сили в Крумово е пламнала с коронавирус, след като преди ден беше отбелязан празникът на авиобазата с тържествен строй и приветствия от командира на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков и на командира на авиобазата бригаден генерал Димитър Иванов.

Цели 7 генерали от военновъздушните сили и 10 от сухопътните са в болница с коронавирус. Пандемията се разпространява светкавично сред военните ни и само за последните две седмици почти не е останал висш главнокомандващ, който да не е заразен или карантиниран.

Само преди 3 дни президентът посети поредно военно събитие - тактическото учение „Балканска стена 2020“, което се провежда на учебен полигон „Корен“. Вчера пък официално призна, че вирус съществува и се карантинира като контактен. 

По време на учениетоПо време на учението

След спешно прекратеното посещение в Естония, за което президентът обвини „доброжелатели“ и твърдеше, че той самият не е знаел че е контактен, Радев се включи в редица публични събития. На 23 и 26 октомври дори връчваше ордени на Дондуков 2.  

Президентът връчва ордени на изтъкнати дейци/26.10.2020Президентът връчва ордени на изтъкнати дейци/26.10.2020


Коментари (8)

АРМИЯТА ОБЕЗГЛАВЕНА! - КАЗАНО ПРЕДИ 12 ДНИ............. СЕГА НАТО-ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ............
СКОРО-НАТО ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ СЪЮЗНИЧЕСКИТЕ НАТО-АРМИИ......
МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА-СПИ ЛИ?
МАСОВ ГЕНОЦИД НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ........
30.10.2020 18:39 / Отговор
ОЧАКВАЙТЕ:НАПАДЕНИЕ НА НЕПОБЕДИМАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ СРЕЩУ ВСИЧКИ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ!............ ТЪРСЯТ СЕ:РУСОФИЛИ-ДЕБИЛИ ЗА ДОБРОВОЛЦИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В АРМИЯТА НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ.......
БОНУСИ ЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, ГОРИЛИ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ -
30.10.2020 18:51
ИЗВИНЕНИЕ НА РАДЕВ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!....... ЗА ЦЯЛОТО МУ ТВОРЧЕСТВО, КАТО ПРЕЗИДЕНТ........
ПОСИПВАНЕ НА ГЛАВАТА ПЕПЕЛ......
СКРИВАНЕ В МИША ДУПКА....
30.10.2020 20:13
Нека да оживеят, трудно да го искарат!После ще ги питаме има ли корона вирус или не!Демонстративно не слагаха маски, срещи, празнувания,сякаш са над заболяването! Заблудиха и част от народа ни!БЕЗРОДНИЦИ!
30.10.2020 19:08 / Отговор
Ами лекарите в Пирогов като са с маски и облекла вече 100 са болни, не е от маските. Днес четох научна статия, в която се доказва, че маските не предпазват. И както казва Балтов, това не е вирус, а биологическо оръжие.
30.10.2020 23:34
Ехооо.. Хей генералите, ИЗПРАТИХТЕ ЛИ БЛАГОДАРСТВЕНИ писма и телеграми до другаря ФИГУРАНТ на МАФИЯТА-радефф.. - ПАРАЗИТА , който ви направи ЯК ПОДАРЪК като ви лепна корона - ЧУМАТА ??
След като изпробва БИОЛОГИЧНОТО си ОРЪЖИЕ в Естония и зарази де що срещна , се върна и ви покани на купон, ХАК ДА ВИ Е, който се води по акъла на ИДИОТА - ШПИОНИН радеф..така ще е !!!
30.10.2020 19:33 / Отговор
кесо Отличен коментар!
30.10.2020 20:32
Така е Абсолютно точно казано, браво!
30.10.2020 19:38 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още