Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. 4 общини мислят дали да сменят шефа на болницата в Сандански

Общество

4 общини мислят дали да сменят шефа на болницата в Сандански

4 общини мислят дали да сменят шефа на болницата в Сандански - Tribune.bg
Снимка:

Кметовете на Сандански, Петрич, Кресна и Струмяни ще обсъждат дали да се предприеме процедура по отстраняване на управителя на "Югозападна болница" д-р Илия Тонев, съобщи „24 часа“.

По-рано днес здравният министър проф. Костадин Ангелов съобщи, че проверката по случая с ваксинирани общински съветници е приключила. Считам, че изпълнителният директор на болницата, не е спазил ваксинационният план, заяви министърът. Той съобщи, че дори е бил ваксиниран роднина на директора на болницата в града.

Преди време д-р Тонев обясни, че ваксинирането на странични хора се е наложило, защото са останали неизползвани ваксини, а нямало желаещи.

Според заключението на "Медицински надзор" на 8 януари са имунизирани 7 служители от социален патронаж, един учител и един пенсионер. На 9 януари са имунизирани 24 лица - 4 общински съветници, служители на Общинска администрация, в това число и лице от семейството на управителя на болницата. Имунизацията на 8 и 9 януари е извършена в рамките на срок по-малък от допустимия, което означава, че ваксините са имали достатъчно време да бъдат преразпределени и да бъдат върнати в РЗИ-Благоевград.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети