Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Агресорът от маратона се оправдал с адреналин и метеорологични условия

Общество

Агресорът от маратона се оправдал с адреналин и метеорологични условия

Снимка:

Бих му простила, но искам да знам причината, каза Оливера Йевтич

Адреналинът, липсата на професионални умения и метеорологичните условия били виновни за некоординираните действия на мъжа, който събори грубо сръбкинята Оливера Йевтич и тя не успя да финишира на маратона в София. Това се твърди в писмо от мъж, който се представя за Боян Вачев. Писмото е изпратено да медиите, съобщи NOVA.

Инцидентът стана в неделя и за по-малко от 24 часа мъжът беше идентифициран по кадри от събитието. Това е Боян Вачев и полицията го издирва.

В писмото се посочва, че той се надява в бъдеще организаторите на събитието да вземат предвид разликата между уменията на аматьорите и на професионалистите и да осигурят по-добър старт на по-слабите. Той посочва, че стореното не е било умишлено, съжалява за случилото се и отрича да му е било платено за това. Той твърди, че се чувства „накърнен” и не заслужава цялата виртуална инквизиция срещу него в социалните мрежи.

„Винаги много съм обичала да тичам тук. Имам много приятели и не мога да повярвам какво се случи. София беше епицентър на атлетиката. И вместо да коментираме резултатите от състезанието, ние трябва да говорим по не хубав повод – за инцидента. Никога не ми се е случвало подобно нещо. На това момче не му е леко, би трябвало да има сериозна причина за това, което направи. Аз бих му простила. Само искам да знам каква е причината“, коментира Оливера Йевтич.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още