Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Актьорът Георги Новаков: Сашо Морфов е глупак

Общество

Актьорът Георги Новаков: Сашо Морфов е глупак

Актьорът Георги Новаков: Сашо Морфов е глупак - Tribune.bg
Снимка:

„Има и доста други достойни дати за национален празник. Събитията, който са се случили на 3 март не са от най-достойните в нашата история“, заяви пред „Евронюз“ актьорът Георги Новаков, който е и рожденик на 3 март.

По думите му такива дати са 24 май - Денят на славянската писменост, 6 септември - Съединението, 6 май - Гергьовден. На 3 март е сключен един договор, с който не бих казал, че трябва да се гордеем.

„Казусът „Морфов“ е точно казус. Не е нещо, което засяга цялото общество. И двете страни правят поредица от глупави действия. В края на краищата законът трябва да се изпълнява. Директорът имаше много повече ходове относно това, което се е случило, което е калпазанлък на Сашо, каприз някакъв. Реакцията на колеги, които започват да се делят е по-важната“, каза още актьорът.  

Според него най-опасното в цялата тази работа е това, че Морфов си е позволил да пише и то определени неща на вратата на Велислава Кръстева. И то за политическа организация.

Новаков допълни, че в Европа през 30-те години се е случило това - млади хора са използвани да ходят в Мюнхен и да слагат тебеширен кръст на определени врати. Той се опасява, че подобни неща се появяват при нас.

„Когато си голям творец отговорностите ти са много по-големи отколкото да вкарваш егото си в това. Те работят от 5 месеца заедно. Този екип е одобрен от директора.

Бих казал на Сашо Морфов, че е глупак. Занимава се с глупости. Вкараха политиката и в изкуството, а това е вредно. Жалко ще бъде, ако и публиката бъде вкарана в тая игра на политика, защото тя си дава парите за съвсем други работи“, допълни актьорът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати