Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Анонимните“ с предупреждение към Комитова, свалиха страницата на министерството

Общество

„Анонимните“ с предупреждение към Комитова, свалиха страницата на министерството

Без сайт за час остана Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Зад атаката, продължила между 20:00 и 21:00 часа в събота, се твърди, че стоят Анонимните България.

По-рано предупреждение бе разпространено до медии. Публикуваме го без редакторска намеса:

„Ние сме Анонимните България. Ние сме тук, когато народът има нужда от нас!

Тъй като ние вярваме, че вие сте безпристрастна и отворена медия, чрез вас ние искаме да направим предупреждение към Министърът на регионалното развитие Виолета Комитова.

Ние смятаме, че нейното изказване, а именно „Има страхотно разделение между фирмите. Такива, които са получавали аванси от 1,4 млрд. лв., и такива, които не са. Което ме кара да мисля, че протестиращите пред МРРБ или не са работници, или не знам от кои фирми са. Не сме сигурни дали са получавали или не заплати. Поради тази причина няма да разговарям повече с посредници. Това до нищо не води. Това заяви в ефира на „Събуди се“ по Нова телевизия министърът на регионалното развитие Виолета Комитова.“

Ние осъждаме това изказване, като несериозно и безотговорно.

Ние заставаме зад всички протестиращи граждани и техните искания да си получат заплатите!

Осъждаме този акт. В знак за подкрепата ни към всички граждани които са навън по улиците, ние ще направим първо предупреждение, като на (09.10.21 - Събота) в 20:00,  ще атакуваме и блокираме сайта на Министерство на регионалното развитие (mrrb.bg) до 21:00.

Това е само предупреждение, атаките ще продължат докато Виолета Комитова не отправи извинение към всички протестиращи относно дължимите им заплати.“  


Топ новини

виж още

Актуална тема